Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the rozsomák

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szépen gyarapodnak a sound systemek, egyre több magyar zene jelenik meg nívós kiadók gondozásában, felpörgött a rádiózás és színvonalas rendezvények is akadnak. Nyugodtan kijelenthető, hogy a magyar dubstep egy újabb fénykorát éli. Minden fronton hatalmasat lépett előre a hazai szcéna. Az iskolai…..
the rozsomák 2018.09.05 09:05:52
<3
  Ötödik kiadványához érkezett az Albion Collective. A brit-belga páros eddig is a prémium basszus orientált zenék megjelentetésére koncentrált, de a soron következő talán az eddigi legerősebb, annak ellenére, hogy korábban is elég komoly szintet támasztottak. Az első 2015-ös lemezükön Van &…..
the rozsomák 2018.09.05 08:58:42
Természetesen ilyen csajok kedvéért könnyen felkelek, az RTL Klub reggeli műsorába, a Csak csajokba vagyok hivatalos, hogy egy kis nyári finomságot csináljak a műsorvezetőnek, Ördög Nórának, és alkalmi segítőinek-beszélgetőtársainak, a londoni aranyérmes női kajaknégyes két…..
the rozsomák 2017.09.23 08:40:09
Gravitáció           Gravity2013 Nagyon becsülendő gondolkodásra vall és talán halivúd műanyaggyártását is feledtetik az olyan alkotók, akik új, egyedi filmekben gondolkodnak. Nem képregény feldolgozás, nem folytatás, nem…..
 Nagyon régóta vártam ezt a lemezt, Phat azon kevés magyar Mck egyike akinek mind a szövegvilága mind a flowja elsőre meg tudott fogni.Az album 2010 Április 29-én jött ki A skorpió mérge címmel, és 16 számot tartalmaz.Az alapokat Tibbah, Beatlogic, Jiffo és Saiid…..
Márciushárom az új generációs Chuck Norris az SSJ7-es Songoku, a földi valót maximum három nap alatt megteremtő, hobbi szinten arkangyalkodó Gábor neve napja.Véletlen egybeesés lehet csupán, hogy a Kávás srácok (Szimat és Fura) is ekkor jelentették meg a neki szentelt ingyen…..