Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forrófejű Martinez

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÜNDÉRGYÁR jellemző 2009.09.18 17:25:56
Én: Gyere velem ma este illegál grilllpartyba!Ő: Lehet ott Heil Hitlerezni?Én: Persze!..
Forrófejű Martinez 2015.12.27 13:29:31
Magyar Szleng Punetti 2015.03.07 12:28:28
Fiatal, rendszerint 16-25 év közötti magamutogatós lánytípus.   - Ezt a videót figyeld, papa! Töki lőtte múltkor, ahogy az Orsika megtépi a másik gádzsit, még mindig sírok rajta, geci. - Úh geci, azt köszi, súlyos lehetett a téma! De asszem ez a Zsazsa az utca…..
Március 26-án, az A38 Hajón lép fel Magyarország egyik legígéretesebb hárfazenésze, az orosz származású Anasztázia Razvaljajeva. Idén februárban, Környei Miklós gitárossal alkotott duójával elnyerte a IV. Madridi Nemzetközi Spanyol Hárfás Kamaraverseny második helyezését,…..
"A veganizmus az állati termékek használatának mellőzése, különösen a táplálkozás terén, és a hozzá kapcsolódó filozófia, amely elutasítja az állatok árucikk-státuszát. A veganizmus követőjét vegánnak nevezik."Valahogy így szólna a definíció. (És most…..
Az mekkora már, hogy a zenekarok tagjait beleszámolva is csak néhány száz főből álló hazai doom- stoner- sludge- egyéb szőrös metál színtér is lop egymástól. Illetve egész pontosan, hogy a Blackhoney nevű zenekar - mondjuk úgy - jelentős mértékben merített a fenti képen…..
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
Majdnem 11 évvel az első magyar fellépésük után úgy tűnik másodjára is eljut Budapestre a Slipknot. Február 5-én a Papp László Sportarénában lép fel a maszkos metálzenekar, ami egyrészt a nagyon intenzív, látványos koncertjeiről híres, na meg most arról, hogy pár napon…..
Egy bajom van nekem az Apey And The Pea zenekarral. A neve. Ez alapján arra számítanék, hogy valami Alvin és a Mókusok-féle ugrabugra punkot hallok majd, de nem. Mert ez aztán minden, csak nem punk. Leginkább sludge. Sludge doom. Meg az is hallatszik, hogy Áron András énekes-gitáros…..
Forrófejű Martinez 2014.09.10 09:59:54
Remélhetőleg még júliusban megjelenik az Apey & the Pea második LP-je Hellish címmel. A lemezbemutatóra július 18-án kerül sor az A38 Hajón, ahol nemrég, június 16-án a műfaj nagyágyúja, az idén 25 éves Crowbar előtt léphettek fel. Mindezek kapcsán Makai Lászlóval (dob)…..
A tört riffekkel és tömény zenei megoldásokkal operáló Omega Diatribe még tavaly ősszel jelentkezett nagylemezzel Iapetus címmel. A csapat jelenlég épp új dobost keres közben pedig megszületett egy új daluk is melyben nem kisebb név dobolta fel a témákat, mint Kevin Talley aki…..
1992-ben én voltam a legkeményebb kiscsávó a faluban. Azért mert Body Countot hallgattam. Aztán most megint megtettem, meghallgattam az amúgy eredetileg Cop Killer címmel kijött első Body Count-lemezt, és fogtam a hasam a kacagástól. Ritka primitív cucc ez. Primitív zene, primitív…..
A harmadik dal jelenik meg az Esoteric Warfare című, június 10-re várt új Mayhem-lemezről, és ez is olyan lett, hogy ha a többi dal csak közepes is lesz, akkor sem fogunk csalódni. Na jó, de, akkor még csalódunk, de azt legalább leírhatjuk, hogy pár jó szám van rajta. Az alább…..
Először akkor találkoztam a Koroggal, amikor vagy a 97-es vagy a 98-as Szigeten délután elténferegtem a Bahia sátor mellett, bentről meg valami kegyetlen jó zene szólt. Az volt a Korog. A koncerten alig voltak, de akkor még emiatt senki nem bánkódott. Ezt mondják családias…..
Sok mindent elképzelhetőnek tartottunk, ha már egy zenekar újjáalakulásáról van szó, de azt, hogy a Pantera valaha is színpadra lép Dimebag Darrell tragikus halála után, azt tényleg csak a legutolsó tippünk lett volna, főleg annak tudatában, hogy Vinnie Paul dobos gyakorlatilag a…..
Forrófejű Martinez 2014.04.01 13:21:23
Tegnap bejelentették, hogy a Jacksonville Jaguars korábbi running backje Maurice Jones-Drew is csatlakozik az Oakland Raidershez. A futó hároméves szerződést kötött a csapattal de a kontraktus anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. MJD személyében egy Oaklandi születésű…..
Azt mondja a 444.hu a Volner János izgalmas szentpétervári diplomáját firtató cikkében, hogy Az IUFS oldala szerint tavaly egyébként nem csak a jobbikos Volner szerzett náluk “diplomát” (ők egyébként marketinget írnak, nem közgazdaságot a képviselő végzettségével…..
Az elmúlt pár évben gomba módra nőnek ki a földből a különböző bandák ismertebb zenészeiből álló alakulatok, amelyeket jobb szó híján supergroup-nak nevezünk. A Loudwire stábja eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha olyan supergroup-ok jönnének létre, melyek hidat…..