Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuckaMacska

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyermekemet 9 éve szültem a várpalotai kórházban.Nőgyógyászati rendelésekre mindig magánrendelésre jártam, ezért felkértem az orvosomat, hogy vezesse le a szülést.A szülés várható időpontja után egy héttel befektettek, mert a szülés még nem indult meg. 5 napig feküdtem…..
BuckaMacska 2010.08.08 11:10:46
@Cyr: Azért ugye abban egyetértünk, hogy egész más dolog elolvasni egy receptet, vagy megfőzni? Igen, én is tájékozódtam anno, de írd már ide le nekem lécci, hogy mi a különbség azon fájás között, ami normális és ami nem normális? ÍRD le, lécci, hogy milyen fájás után lehet tudnia egy első szülő nőnek, hogy szembe kell mennie a "szakemberrel", mert már sürgős? Erős fájás esetén? Nagyszerű támpont, csakhogy kezdettől fogva erősebb a fájdalom, mint amit valaha érzett. Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet leírni: látni, megélni kell ahhoz, hogy megértsd. Olvasásból, utánanézésből erre nem lehet felkészülni! Ezért kellene mondjuk nem lepattintani a kismamát, amikor kérdése van!
BuckaMacska 2010.08.08 11:40:04
@Cyr: No akkor egyetértünk. A fenti sztoriban pont ez a félháborító, hogy a szakmai feladataikat nem látták el megfelelően azon előítélet által vezérelve, hogy egy hisztis anyukával van dolguk. Hiába szólt az anyuka, nem vizsgálták meg, csak amikor már az asztalra csapott. Pedig ezt mindenkléppen meg kellett volna tenniük! Az ilyet én nagyon komolyan büntetném.