Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyaszív

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy történet arról, hogyan lehet okosan, és tervszerűen nekivágni a világnak, felkészülve a nehézségekre és leküzdve azokat. Az már megint egy másik kérdés, hogy miért veszíti el Magyarország sorra az olyan embereket, mint Gyé és családja... TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
"Sziasztok!Évek óta nagy rajongótok vagyok, életem párja pedig szebbnél szebb fotók készítője, gondoltam, végre összeszedem a bátorságom, és küldök nektek pár képet. A modellek: Mau nevű cicánk és egyre jobb barátja, Mandula" – írta nekünk…..
"Bemutatnám ebünket, Rambot. Örökbefogadása után sikeresen újradefiniálta a hiperaktív szó jelentését számunkra. Maradjunk annyiban, hogy a névválasztás telitalálat volt. :)Mikor először megpróbáltuk lefényképezni, amíg én a gépet állítottam, ő sunyin lerágta a…..
Kutyaszív 2010.11.12 23:26:38
@Andreana1982: Az én legjobb barátomhoz is nagyon hasonlít ez az édes kiskölyök, csak neki feketébb volt az orra. De - főleg mikor kicsi volt - mi is mondtunk ilyeneket, hogy denevér, meg hogy esernyő a füle.
Egy hónapja, hogy eltemettem őt. Nagyon irigyellek benneteket, kívánok sok-sok örömet együtt!
Johat akor melyik legyen, eppen ez jut eszembe. Kezdo orvos voltam, ejszakai ugyelet. Ami, ugye azzal jart, hogy mondjuk hetfo reggel bementem 7re, aztan masnap delutan hazamentem joesetben 5kor. Az oraber, az pedig kevesebb volt, mintha a McDonaldsban dolgoztam volna, dehat ugye a kivalo…..
Kutyaszív 2010.05.04 01:03:58
@Muster Mark: Édesanyád kerüljön a mészáros keze közé.
Kutyaszív 2010.05.04 01:09:08
@drhentesmeszaros: Tényleg?! Volt szeretted, akit megöltek hülyorvosok? Mégis ilyen cinikus tudtál maradni? Ehhez tényleg a legmegfelelőbb az orvosi pálya. Sehol máshol nem árthatsz ennyit. Így tovább!