Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vattacukorfej

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén előrehozott érettségit teszek etikából. Az osztályozón már szerencsésen túl vagyok, az érettségire készített projektmunkámat is beadtam már, csak a szóbeli van hátra.Szerintetek le lehet fizetni egy etikatanárt? :DHa igen, hogyan?Mivel attól tartok, a vonzerőmet nem tudom…..
Vattacukorfej 2010.07.11 00:21:05
Élet innen is, onnan is. :( 2010.05.06 20:18:21
Nem szeretem a délutáni tanítást!!!..
Élet innen is, onnan is. idézet 2010.05.06 20:14:00
Ezt nem én írtam, de nagyon tetszik, és majdnem igaz is. :)" Tudod mi az szeretni valakit? S mikor kérdik büszkén letagadni, minden utcán őt keresni, várni S ha jött közömbös arcot vágni! Befoglalni esti imádba, s azt mondani: sose gondolsz rája! Értékelni becsülni…..
Ezért szerettem beléBeszélek róla, mert érzem, hogy muszáj, E nélkül szívemet ellepi a homály. Beszélek arról, miért szerettem bele, Hogy miért végződik minden álmom vele. A szemeit megláttam, egyenesen rám pillantott, Szeme színe a fűzfa leveléhez hasonló volt. Amikor…..
Ezt akkor írtam, amikor a legjobb barátom képét megláttam myvipen. Egy buborékfújóval volt a képen, és a kép felé volt írva, hogy "Petrás feeling", mivel én imádok a buborékfújóval játszani. :DSzigorúan én írtam, tehát csak úgy lopjátok el(, ha tetszik), hogy a…..
Élet innen is, onnan is. Iromány 2010.05.03 22:33:38
A fakultáció-váltásról írt szösszenetet nem találtam meg, de ha megtalálom, feltétlenül felteszem.Kárpótlásul viszont itt egy unalmas pillanatomban alkotott, alliterációkkal teletűzdelt izé. Amikor angolon ábrándozom áhítattal civilizált céseink csapatának csengő…..
Ez az utolsó, amit írtam a témában. Ez viszon már JAG-os sztori és nem Jászais emlék.  A könyvtári teadélután, avagy számoljunk le Mertowval!   Lehűlt a levegő a könyvtárban, amikor belépett Mertow. Nem tűnt fel neki, hogy ő itt felesleges. Egy olyan teadélutánon…..
Élet innen is, onnan is. A hetedik 2010.05.03 22:21:00
Tan Harc 7 Jók, Rosszak and még valaki   Régi szép idők jönnek, és új idők is egyben. Eve átvette a vezetést, igazgató lett. Visszajött egy régi, számunkra nem ismert emléke az iskolának. De csatlakozott a rosszakhoz az eddig nem említett Ica alias ˝mosoly˝. Beköszön…..
Élet innen is, onnan is. A hatodik 2010.05.03 22:20:28
Tan Harc 6 Mrs. Barna a megmentő   Sok változás történik a Jászai rettegett falai közt. Marika és Rakó beállt a rosszak közé, Elisabeth visszatért a rosszak közé, Angela átállt a jókhoz és megjelent egy új tanárnő. Félelmet nem ismer, az igazságért bármit…..
Tan Harc 5 Vizuális cooltúra   Felbátorodtak a tanárok, látva Angelát, a gonoszt igazán félni. Sokan bemertek már állni a jó lézerkönyv harcosok közé. Piroska, a rajztanár is így tett. Eve és Mel, a legnagyobb lézerkönyv harcosok tanították őt is. De a gonoszok…..
Tan Harc 4Az új jó beavatása Elisabeth leszáll Rakóról, Violet azóta persze már rég elment. Elisabeth és Mel furcsán néztek egymásra. Eve beszélt Mellell, és így már  ő is tudja, hogy Elisabeth átállt a sötét oldalra, Eve azt is elmondta,…..
Tan Harc 3 Elisabeth visszavág   Eve, mintha semmi sem történt volna, elment a következő órájára. Otthagyta Violetet és Elisabethet. Mikor Elisabeth kimászott a szekrényből, Violet is magához tért. Violetnek tönkre ment a lézerkönyve, mondta is Elisabethnek:- Én…..
Tan Harc 2 Elisabeth a láthatáron   Eve megvárta, míg elmegy Violet. Mielőtt kijött különös, vörös fényt látott Elisabeth szemében. Kijött és nem szólt semmit. Eve elment órára a 8/a-ba, itt nem volt semmi gondja a strébernépnél. Violettel nem…..
Tan Harc 1 Az Irodalom visszavág  Egyszer egy messzi-messzi iskolában a jó és a rossz Pedagógus csap össze. Violet álnevet a rossz, és Eve állnevet a jó használt. A történet melyet elmesélek, bármelyik iskolában megtörténhet, a ti iskolátokban is bármelyik…..
Élet innen is, onnan is. Ivresse 2010.05.03 22:08:31
Ezt a verset a Comenius pályázatra írtam. Én voltam az egyetlen, aki verssel pályázott, mert franciául kellett megírni annak, aki verset akart, mivel francianéni csak az egyszerűbb szövegek lefordítását tudta vállalni. Én meg gondoltam: nem akadály... :D  Ivresse  …..
Leírok pár dolgot magamról, hogy tudjatok hova tenni.Palotai Petrának hívnak, 1992-ben születtem Budapesten. Csévharaszton lakok, és jelenlegi tanulmányaimat a monori József Attila Gimnáziumban folytatom, mint reál tagozatos, 11. cééés diák. Nagyon belejöttem az életrajzok…..