Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joepapes

2220 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!   ..
Péntek hajnalban arra ébredtem, hogy Angyalkám megrázza a vállamat. Rögtön elnézést kértem, hogy horkolásommal belezavartam a leendő kismama bioritmusába, de nem ez volt az ébresztés oka. - Szívem, elfolyt a magzatvíz... Rápillantottam a telefonomra, hajnali kettő óra…..
AZ ERAGON CÍMŰ FILM ÉPÜLŐ ÓKORI FALUJA A SÁG-HEGYEN 2005-BEN. . . . . . ..
Párszor neki futottunk a nagy névválasztó családi show-műsornak, mire eldöntöttük, hogy születendő kisfiunk a Botond Zsombor névre fog hallgatni. Legalább is remélem, hogy hallgatni fog rá(m), na meg anyukájára és nem örököl alkalmi süketséget Dorkámtól. Ő ugyan is nagy…..
olajozottvillam KISÉRT A MÚLT 2013.07.07 22:18:26
RÉGI IDŐK. 2005 nyarán a Ság-hegy kráterében, rekkenő hőségben, és stikában készített képekkel. . A Ság-hegyi ókori falu, mely az Eragon című filmhez épült. Előtérben a malom. . Ezzel a Szmena 8M fotoapparáttal készültek a képek. . A fényképezőgép egy filmmel 36 darab…..
 LIEBE ATTILA - JÁTSSZ EL EGY DALT .. ..
Middle of the Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep - 1971. .. Middle Of The Road: Chirpy Chirpy Cheep Cheep - Détár Enikő: Csörpi csörpi csip csip/Lyrics-z.szöveg/ . Where’s your mama gone? (Where’s your mama gone?) Little baby Don (Little Baby Don) Where’s your mama gone?…..
Fazekas Róbert világelső - Az atlétikát a felföldi játékokra cserélte. Fazekas Róbert a kiltjén viseli a Haladás zöld-fehér színeit. Az eredményhírdetés után a díjával és menedzserével, Darázs Ádámmal.(Foto: IHGF) .…..
olajozottvillam IDÉZET A KÉPHEZ 2013.06.25 23:02:47
Kép a netről . Idézet a barátságról. E világon nincs más, mi többet ér, Mint mikor kezed a kezemhez ér, Mert a múlandó léleknek nem elég Csupán kenyér, bor s menedék; Az éj elszáll, a menedék nincs többé, A kenyér sem tart örökké, De egy baráti kéz és egy hang,…..
Két kép és két dal az óriáskerékről. Autóbuszból fotóztam Budapesten ezt a hatalmas óriáskereket.. Egy kicsit más szögből fotózva . Dalok az óriáskerékről. Lerch István - Óriáskerék Szövegíró : Sztevanovity Dusán .Zene szól, egy szökött léggömb száll,És egy…..
olajozottvillam KÉPEK A CEUBÓL 2013.06.23 23:31:58
Budapesti kirándulás busszal ... és sétahajóval. . . . . Szombaton autóbuszos kiránduláson vettünk részt. Az úticél Budapest, Kerepesi út CEU Konferencia Központ. A feltett képeket az intézmény területén fényképeztem, ahol az SM Júniális programjain vettünk részt. A…..
Csuka Mónika - Sirályok sírnak.. Csuka Mónika - Sirályok sírnak/Z.szöveg/ . I. Minden nyár után, mikor már nincs levél a fán Avar füst, vagy hópehely száll nedves éjszakán Párás háztetők között egy fénycsík villan át Emlékektől megszédülve állok csak tovább Minden…..
 Beatrice - Gyere Kislány Gyere (1977) .  Zeneszöveg:.refr:Jőjj jőőőőőőőőőőőőő hív a zene Jőjj jőőőőőőőőőőőő táncolj velem Gyere kislány gyere A diszkó klubban szól már a zene Gyere kislány gyere A diszkó klubban szól már a zene Óhhh egész…..
Meglepetés a nemzet csótányától.Naponta tízesével kapok olyan leveleket az email címemre, amik egy az egyből törlésre kerülnek részemről. Aztán van olyan levél ami fontos számomra, azt máris olvasom. Van pár olyan levél, ami ráér, majd később elolvasom, nem nagyon fontos, de…..
.Ma nem is nagyon volt kedvem a számítógép elé ülni, mivel a nagy meleg kikészített. Az anyós házánál a hátsó udvarban nyírtam a füvet. Közben elégettem a felgyülemlett gezmetet, rózsafa és szűlővenyige nyesedéket, szénát és avart. Szinte teljes szélcsend volt mikor…..
A LEGO meglepetés ajándéka Apák Napja alkalmából.... Az én meglepetésem; Ady Endrétől a Proletár fiú verse. Az én apám reggeltől estig Izzadva lót-fut, robotol, Az én apámnál nincs jobb ember, Nincs, nincs sehol. Az én apám kopott kabátú, De nekem új ruhát veszen S beszél…..
olajozottvillam POKOLGÉP 2013.06.16 09:59:56
HOL VAN A SZÓ?.Szeretnék álmodni egy szebb holnapot, melyet szebbnek láthatok. Óóó, szeretném, ha másképp élhetnénk, Ha egymásra nyíltan nézhetnénk. Erre vágyom rég, Ezért mindent megtennék! Erre vágyom rég, Óóóóó.... Mondd hol van a szó, ami elmondaná, amit érzek…..
olajozottvillam VILLANTÁSAIM 2013.06.15 21:55:46
3 SZÓ 1 VERS Megadott szavak -kagyló, szírt, .sikong Hullámvölgyben vagyok, lelkem mélyből sikong. Szétnéznék a szirten, bár látnálak kincsem. Rá, ránézek néha a telefon is néma. Felkapom a kagylót, hallgatom, de nem szólsz. Bárcsak jönnél felém, látnám ahogy a szél,…..
olajozottvillam HIPP HOPP JÖN VUK 2013.06.14 20:43:11
Wolf Kati - Vuk dala (1981) . Zeneszerző:Wolf PéterSzövegíró:Szenes IvánSzerkesztő:Buzáné Fábri ÉvaOperatőr:Zentay LászlóRendező:M.Lukács Ágnes Fürge róka lábak, surranó kis árnyakHipp - hopp, jön Vuk.Híres nagy vadászok, jobb ha félreálltok Hipp - hopp, jön VukŐ az…..
olajozottvillam HIP HOP KETTŐ 2013.06.13 22:08:32
.Szabó Gyuri és a Superiors - Az utca táncosai... Rapülők - Mi kéne, ha volna?Mi kell Angelo? .. Tekered a kereket és kiteszed a tenyered is, ó!Mégse te nyered a húsz milliót. De vaskarika lesz a fából,Mikor a limuzinod kibulizod,A száz színű Sony színesebb lesz,Az új frigidered is…..
olajozottvillam HIP HOP EGY 2013.06.12 19:28:37
Kutattam a neten a hip-hop és break korszak magyarországi kezdetéről.A magyar hip-hop történelme - A break-korszakkal indult az egész . . Ha a kezdetekről kérdeznénk az „ős-breakeseket”, legtöbbjüknek a 84-ben megjelent „MIKI: Jól Nézünk Miki” albuma,…..
olajozottvillam 36. 2013.06.11 18:20:50
Kisebb családi ünnep volt ma nálunk. Harminchat évvel ezelőtt kötöttünk házasságot, azóta együtt vagyunk jóban, rosszban. Az első évforduló, amit már nyugdíjasként értem meg. . Ünnepi ebéd utáni közös fotózás. . Az eredeti gyűrűk piciknek bizonyúltak, új gyűrűkkel…..
olajozottvillam MAI NAPI ... 2013.06.10 19:53:49
Jó cselekedet. .. ..Ma elég sok elintézni valóm akadt. Reggel bevásárlással kezdtem. Kaja, pia mindig legyen itthon. Pakoltam a bevásárló kocsit, tettem bele kenyeret, magos zsömléket, kakaóscsigát, almáspudingos sütit. A pia két liter tej és egy karton buborékos víz. Vettem…..
olajozottvillam HOPPÁ! 2013.06.09 21:39:59
Magyarok nyerték meg a brit tehetségkutatót.Az egykori Hip Hop Boyz tag, Szűcs Zoltán, azaz Real Action árnyszínháza lett az idei évben a Britain’s Got Talent győztese. Ezzel az Erzsébet királynős-brit lobogós produkcióval szerezte meg a nézők SMS-szavazatait az…..