Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1918.07.16

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tóta W. Árpád:…..
1918.07.16 2014.04.07 04:36:51
Most olvasom a szöveget újra, és a következő szürreális szóösszetételre lettem figyelmes: "ANTILIBERÁLIS"(???) El sem hiszem, hogy ezt komolyan leírta. :) Röhejes vagy inkább szánalmas próbálkozás a liberális eszmét tiszteletreméltó irányzatként beállítani, de főleg ezt a szót megalkotni. Nevetséges.

Csak pár ismertetőjel a cikkből, ami a szélsőséges liberális vonulatot képviseli:

"nemzeti klotyó"(sic!), "gejl nemzeti-keresztény"(sic!) - Tényleg ez a fajta másikhoz való hozzáállás jelenti önnél a TOLERANCIÁT, ELFOGADÁST? Tényleg ezek jelentik önnél a kölcsönös TISZTELETET, kedves Tóta W. Árpád Úr? Nyilván Ön sem gondolja így.

Az írás inkább, mint egy igazi liberális ámokfutás, egyrészről minden logikát nélkülöz, másrészről pedig önön eszméjét meghazudó módon próbálja a vallási, nemzeti értékeket gyalázni, elbagatelizálni. -Márpedig ennek köze nincs a toleranciához, elfogadáshoz, a másik feltétel nélküli tiszteletéhez, ugye?

Pedig én soha nem ártottam neki, és mégis gyalázkodik. És a fenébe is, a vallásomról és a Nemzetemről beszél. Tényleg megteheti ezt? Mégis honnan veszi ezekhez a gyalázatos sértegetésekhez a bátorságot? Tényleg simán megteheti ezt??? Egyáltalán milyen ember az ilyen?? De tényleg, milyen??

És ami már a hazai média szégyene, hogy a cikk írója állítólag "meghatározó magyar véleményformáló." Ha ez tényleg igaz, akkor ez egy nagyon szomorú tény. Borzasztó. Gratulálok, nemzetellehetetlenítők.