Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmraSura

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szegények azok, akik nem értek rá örvendeni a napfénynek, a víznek, a levegőnek, a virágoknak, az ételnek." - Wass Albert A következő sorok Feri cimborám tollából olvashatók. Jó szórakozást kívánok az izgalmas beszámolóhoz:   Idén a tavalyi…..
“Öregedjünk meg együtt, a sors bármit is rendel. Így állunk elébe mi, ketten, egy szerelemmel. “ - John Lennon Az idei Művészetek Völgye több szempontból is csodálatos volt. Kezdődött azzal, hogy ha jól számoltam a 10. völgyem volt ebben az évben, folytatódott azzal,…..
AmraSura Tiszai homokpadok 2011.07.15 07:30:00
A képek magukért beszélnek. :))) ..
AmraSura 2011.08.03 16:56:11
 Eltelt egy év a saját szalagavatóm óta. A minap azonban visszatértünk a barátaimmal a volt iskolánkba, hogy meglessük hogy táncolnak a „kisebbek”. Sokan eljöttek, azonban néhány ember csak egy e-mailt tudott küldeni, hogy sajnos nem lesz még Magyarországon. A fél…..
"Ne a járt úton haladj, hanem inkább abban az irányban indulj el, amerre még senki sem járt előtted, és te hagyj magad után lábnyomokat." - Ralph Waldo EmersonNagyszabású pincekoncert után mint említettem túrázni indultunk. Természetesen OKT-n, mint mostanság mindig. Az…..
AmraSura Liptói-havasok 2010.10.31 10:34:00
"Minden kalandod olyan legyen, hogy aláírhasd. [...] Mindegyik legyen egy költemény. Nemcsak nagy költemények vannak. Akadnak egészen kicsinyek is, amelyek tökéletesek." - Paul Géraldy A Liptói-havasokban tett utunkról, kiváló túratársunk Marcell tollából…..
AmraSura Rohácsi izgalmak 2010.10.30 19:02:00
..
AmraSura Vöröstorony-hágó 2010.09.04 12:48:00
 "Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik." - Wass AlbertTriglavos kalandjaink után kis pihenőt sem hagyva magunknak, nekiláttunk készülődni a következő túránknak, ami ezúttal a…..
Csütörtök este Hildával, Jánossal és Erzsébettel elmentünk Tatára, az Angolparkban lévő szabadtéri színpadon megszervezett Csík koncertre.   Természetesen most is hozták a formájukat, és csodás előadásban volt részünk. Néhány bunkó sajnos folyamatosan …..
A Művészetek Völgyében ismertem meg a Kerekes Band-et (igaz csak lemezen). Azóta rá vagyok kattanva... :D   ..
Csík Zenekar feat. Kiss Tibor - Most múlik pontosan(Nekünk is hasonló szép élményben volt részünk :))   ..
Másfélmillió lépés Magyarországon ..
„Nincs jó idő vagy rossz idő… csak jó turista vagy rossz turista” - Dr. Kálmán Attila Az alábbi sorok a túra második napjáról is Remeron barátunk tollából származnak. "Reggel, ébredés után beszűkült szemekkel (aggyal) néztem körül és hamar…..
"Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök." - Paulo Coelho   Az alábbi sorok Jani, alias Remeron hírhedt túratársunk tollából származik... „Korán kelve méláztam az ágyamban még Egerben hajnali 4-kor, már megint…..
Kaláka: Kosztolányi Dezső - Akarsz-e jászani..