Regisztráció Blogot indítok
Adatok
is-is, se-se

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
is-is, se-se 2010.07.26 21:28:12
@Neil Blender:
Nem értek egyet. Szerintem le kalappal Raul előtt, hogy nem ment elbújni valahova, hanem felvállalta magát egy kisebb ligában. Ő még a Barcában is a Reált képviselné, vagyis, ha összekerülnek a BL-ben tessék annyi gólt rúgni amennyit tud, különben a Realra hoz szényent.
Az Amauri stb résszel meg nagyon egyet értek, de az csak valami rossz vicc lehet, ennyire nem lehet szigorú a sors. :)
is-is, se-se 2010.07.26 22:08:38
@mickeyknox:
Na ne már, méltatlan? Mindent elérsz, tisztességgel viselsz, a korod nem engedi(szeméy függő), hogy továbbra is magas szinten teljesíts, és méltatlan ezt vállalni?
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
is-is, se-se 2010.06.25 19:45:40
@donnelly:
Ok, kösz. Sok meccset nézek, és emlékszem, hogy 15 évvel ezelőtt sok ilyen itélet volt, most meg egyet sem látok (de ha jól értem a szokásjog változott)
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
is-is, se-se 2010.05.20 16:43:20
@BillyMack: Nem nekem szól a kérdés, de azzal szerintem nem lehet vitatkozni, hogy a Barca tele van saját nevelésű top sztárokkal (jó iskola + kijött a lépés, ez nincs mindig így), és a hiányokat pótolják külső sztárokkal, pont mint minden más nagy csapat. Egyszerűen mások az arányok és ezek időben is nagyon változnak.
Tényleg nem értem a vita tárgyát: senki nem várhatja a Reáltól, ha most nem sikerült kinevelni akkor ne is vegyen, illetve a Barcától hogy, ha sikerült kinevelni akkor is vegyen.
Mi a vita?
Az egyik legkiegyensúlyozottabb, legerősebb csoport a D jelű négyes lehet a 2010-es világbajnokságon. Németország, Szerbia, Ghána és Ausztrália is részt vett a négy évvel ezelőtti rendezvényen is, és a szerbeket kivéve a csoportkört is túlélték. Mindegyik együttesnek…..