Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borofan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A K-208 Kézműves Burger Műhely a Nyugati Pályaudvar, és egyben a West End City Center közelében található. Így aztán hamar ide lehet keveredni, semmitől sincs túl távol. A hely nem túl nagy, de azért találunk benne jó pár széket és asztalt. Ebéd időben azért nehezebb már helyet találni. Belépés után…..
borofan 2016.01.25 08:53:44
@Chaoyang:

Itt a pont!
"égett ízű. Ezt leszámítva finom volt. " Ilyen nincs! Innentől komolytalan a hely is meg a blog is.
A világbajnok szerint is mozgalmasabb futamok lesznek a Pirelli miatt. Az új gumi sokkal kevésbé tartós, mint a Bridgestone, Vettel állítja, a versenyenkénti egy-két kerékcserét elfelejthetjük. "A gumik nagyon mások, mint tavaly, szerintem a versenyzés megváltozik. Egy…..
Egri Viktor, Faragó Richard, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos és Somos Zoltán a 19. labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzésének közvetítése mellett megmutatják Dél-Afrikát, a stadionok és az utcák hangulatát, esélyeket latolgatnak a meccsek kezdete előtt, és értékelnek a…..
borofan 2010.06.09 18:02:14
@Himpellér: feltéve ha ki tudják írni az eredményt is, ami a BL alatt anno nem ment a HD közvetítésnél
borofan 2010.06.09 18:05:41
@borofan: kitudják*
Elintézhetnek minket egy legyintéssel a fennhéjázó, külön kasztot alkotó angolszurkolók, de erre mondja azt bárki, hogy nem vagyunk futballnemzet!Az a tábor, amelyik így várja csapata megmérettetését, és ilyen profi beharangot vág össze csak úgy szabadidejében, az egyrészt…..