Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smatch adam

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikos Álmosnak köszönhetően, aki serényen fotózott a versenyen ti is ízelítőt kaphattok a látottakból. Köszönjük, jó képek lettek! A galéria külön itt érhető el...
Mikor Red Tom megemlítette, hogy lesz egy naptáruk erre az évre csak titkon mertem remélni, hogy magyar mászókkal magyar helyszineken fotózott falinaptárról lesz szó. Minden vágyam így teljesüljön:) Január 31.-én jeleik meg és lehet előrendelni. Az ára 2900 Ft. Ezért az…..
Hétvégén sok nagy mászó gyűlt össze a Bécsben található Kletterhalle mászóteremben. Magyar verenyzők is jelen voltak a megmérettetésen. Versenyeztek, fotóztak és szerencsére nálunk landolt az eredmény. Gál Bence a 63., Ágh István a 77., Varga Szilvia pedig a 45. helyen…..
Zia felhő & Boulder Climbing Mass 2010.05.18 10:17:00
Urocsa látta egy boltban a felhívást, amit mi is a figyelmetekbe ajánlunk: 2010.05.22-én 12:00 kitakarítjuk a Róka-hegyi kőfejtő felső bányaudvarát!Infók Gozony Gergőaltius@freemail.hu..
Avagy: Köszönjük Kis Tamás! És köszönjük a speakernek, a feledhetetlen vicceket és a kiválló okfejtéseket verseny alatt. Köszönjük, hogy a 2 válogatás cd-ről a 2. szám mindig a What is love volt, és köszönjük, hogy az idei mászókalauz kedvezményes áron volt elérhető…..