Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti a pici pille

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az életed során rengeteg olyan dolog van, ami gyökeresen megváltoztatja azt. Egy gyermekáldás, egy rokon elvesztése, munkahelyváltás, költözködés és még sorolhatnánk. Talán butaság egy csoportba sorolni ezeket a dolgokat a szakállnövesztéssel, itt ezen a blogon, de hisszük, hogy a szakállnövesztés…..
peti a pici pille 2017.01.07 09:48:58
A trendek jönnek-mennek, a divat is változik, de az, hogy valaki úriember legyen, sosem megy ki a divatból. És itt most ne a „megcsinált”, mű-gentlemanre gondoljunk, hanem arra, akinek ez mind belülről fakad. Van, amit meg lehet és meg is kell tanulni, de ennek párosulnia kell. egy belső…..
peti a pici pille 2016.11.25 22:30:23
Köztünk szólva kíváncsi lennék, hányan kaptatok már félrecsúszott bókot, és hogyan reagáltátok le. Bevallom, én minap a metrón egy olyan bókot kaptam, amit 5 percig nem tudtam elhelyezni sehol az életemben. A fiú nagyon mókás szeretett volna lenni, de ez inkább kínos lett. Pedig imádom, mikor egy…..
Mihalik Enikő lesz az amerikai (és a magyar) Playboy Miss Decemberje, azaz a címlaplánya. Természetesen a borítón túl egy teljes anyagot leközöl róla a magazin. Mivel a Playboy-ban már egy ideje nincsenek cicik (talán Hugh Hefner 90 éves korára besokallt tőlük), így Enikő is meglehetősen szemérmes …..
peti a pici pille 2016.11.18 19:42:08
Mostanában sokat töprengtem azon, mi az amit el kell engednem az életemből,  mik azok a dolgok, amikkel nem kéne egyáltalán többet foglalkoznom. Összejött egy szép kis lista ezekből, és azt vettem észre, hogy szinte minden stesszmentesebb és könnyebb lett. Egyszer te is elérsz egy kort, amikor már…..
Minden nagyobb teljesítményhez az életben tartozik egy mérföldkő is, amire aztán szívesen emlékezünk vissza. Minden egyes megmászandó emelkedő előtt szinteket tűzünk ki magunk elé, hogy tudjuk, hol járunk éppen a folyamatban, és még mennyi van hátra. Bár az ilyen kalandokba, célokba, életutakba…..
peti a pici pille 2016.07.02 08:38:39
peti a pici pille 2016.07.02 11:57:09
@lostparadise: valóban nem. ő azt vallja, h minden metálos buzi :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A szakállnövesztés egy igen egyedi élmény. Ha felszínesen nézzük a dolgot, egész egyszerűnek is tűnhet. Leteszed a borotvát és hagyod, hogy az arcodból kibontakozhassanak a szépséges szőrszálak. Ennél azért egy kicsit többről van szó, és ha még az utazásod elején tartasz, nem árt tudnod egy pár…..
peti a pici pille 2016.03.25 19:33:24
A reklámszakma már sokszor képviseltette magát a COOL LIST HUNGARY-n, de olyan karriert még senki nem futott be, mint Galácz Kúlrolina. Gifszinház, LEGO-szobrok a Margit-szigeten - tulajdonképpen az ő munkái nem is hirdetések, hanem COOL-turális szórakoztatóipari termékek. Nem is…..
peti a pici pille 2015.12.11 13:38:21
Véget ért Aaron Sorkin három évadot megélt médiakritikus sorozata, A híradósok. Kevesen szerették, sokan gyűlölték, és minden okuk megvolt rá. Ugyanis ha egy Sorkin-filmet vagy sorozatot látott, az összeset látta. Minden szereplőnek ugyanolyanolyan pengeéles elméje, és…..
A Bors információi szerint Tatár Csilla még karácsony előtt, december 22-én és 23-án is Kárász Róberttel együtt kénytelen vezeti reggelente a Tv2-n a Mokkát, holott már az MTVA-nál rá váró új feladatokra kellene koncentrálna. A Blikk szerint Tatár Csilla mostanában…..
Miss Gyémánt és Táncos Andi elment kincsvadászatra, amin ez történt: Meg ez: Illetve ez: És ez is volt: No meg ez:  ..
peti a pici pille 2014.11.04 19:09:53
a kétezres évek elején, kecskeméten egy boltban dolgoztam. az volt a dolgom, hogy az érkező termékek - roppant elbaszott dolgokat kell itt elképzelni -, vonalkódjait felvittem a számítógépre. volt egy lyuk, ha úgy vesszük iroda bazdmeg, ahol én dolgoztam, meg a boltvezető.…..
peti a pici pille 2011.09.03 20:21:58