Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atomic.Bomb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NHL gyanúja szerint a New Jersey Devils ki akarja játszani a fizetési plafon szabályát. Az orosz csatár 17 év alatt 102 millió dollárt keresne úgy, hogy az első tíz évben ebből 95 millió kap, az utolsó hét évben viszont csak hetet. Az NHL illetékes szerve a New Jersey Devils…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
Sokan vannak, akiket szinte sehogy sem lehet elvinni a géptől. Tavaly októberben Moszkvában kipróbáltak, hogy mennyire elszántak a legelszántabbak. A Counter Strike 1.6 két legjobb oroszországi csapatának rendeztek egy küzdelmet, ahol a szervezők némi figyelemelterelés bevetettek.…..
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
Atomic.Bomb 2010.05.04 12:41:01
@gregorik: Az AC/DC mióta metál? Híg divatrock valami impotens visítással. Ha valami divatcucc, akkor az egész AC/DC az.
Péntektől több mint két héten át tart Németországban az A csoportos világbajnokság. A Sport Tv is készül, az 56-ból 18 mérkőzést élőben közvetít. Megírjuk a teljes tv-menetrendet, megmutatjuk a csatorna beharangozó anyagát is. Csoportmérkőzések: május 7., 20.15,…..