Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polir

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán hiába várta az OTP-ben, hogy szólítsák a sorszámát, úgyhogy rákérdezett. Állítólag a 16:09-es kiállítású szelvényét délelőtt egyszer már szólították, de azt nem mondták, hogy melyik dimenzióban: Kedves OTP! El kell mesélnem, hogy milyen élményekkel…..
Polir 2014.01.13 15:42:05
@Bérgyilkos Bohóc:
Egész jól látod a dolgokat sorszám ügyben, de sajnos a valóságban nem így van! Tegyük fel van 10 ügyintéző és 10 féle ügy, amit intéznek. Tegyük fel mind a 10-en 1-1 különböző ügyet intéznek. Bejön 10 ember és mind a 10-en ugyanolyan ügyet akarnak intézni, ami az 1-es ügyintézőhöz tartozik. Szerinted egy ügyintézőnek kell elintéznie mind a 10 ügyfél ügyét, a többi 9 ügyintéző meg mindezt végignézi? Nyilván Te is tudod, hogy nem így van! Egy jó ügyintézőt több feladatra is betanítanak azért, hogy többféle ügyet is el tudjon intézni. Ez teljesen rendben is van. Csak az a baj, hogy az ügyintézők is válogatnak az ügyek között és ezért van sokszor kavarodás.
Csak egy példa: Van 3 ügyintéző, akik mindenféle ügyet el tudnak intézni, de mind a hárman legszívesebben a hitelekkel szeret foglalkozni. Bejön négy ügyfél egymást követően. Az első hiteles ügyet akar intézni, a második nem hiteles ügyet akar intézni, a harmadikként és negyedikként érkező szintén hiteles ügyet akar intézni.
A Behívási sorrend a következő lesz:
1. elsőnek érkező
2. harmadikként érkező
3. negyedikként érkező
4. másodikként érkező
de ez is csak akkor, ha időközben nem érkezik egy ötödik ember, aki szintén hiteles ügyet akar intézni.
És éppen azért, mert sok hegyen sok ügyintéző sokféle ügyet is tud intézni - és az ügyfél pontosan soha nem tudja azt, hogy ki mit tud intézni - ezért soha nem is tudja leellenőrizni, hogy megvezették...
Polir 2014.01.13 19:13:50
@efi: Én teljes mértékben egyetértek, csak sajnos nem így csinálják. Ezt egyébként számmal is lehet jelölni pl.: 3xx 4xx 5xx stb., de ennek ellenére ha az 5-ős kategóriába kapsz sorszámot konkrétan az 535-öst, attól még számos ember megélte már, hogy az 536-os 537-es hamarabb került sorra. És ez nagy hiba! Vagy több kategória kellene, amit akár betű előjellel is lehetne jelölni, de legalább kategórián belül betartanák az érkezési sorrendet. Jogosan felháborító, hogy ez nem így van!
Hiába minden, sosem lesz normális Postánk, keressenek megbízható futárcégeket: 2014. január 4-én feladtam egy nagy postacsomagot (a postán vásárolt MPL dobozban) a budapesti fehérvári úti főpostán Miskolcra. A csomagban jól becsomagolva, a saját laptoptartó táskájában egy…..
Polir 2014.01.09 13:27:31
@agresszív kismalac: A holdon esetleg Te élsz. Nem az 1000 ft-os feladási díjból kell kiindulni, hanem a laptop árából. Értékhatártól függően lehet szabálysértés vaqy bűncselekmény, de ez most mindegy. Mondok neked egy példát, hátha felfogod:
Egy öltözőben ellopnak a pénztárcádból 60.000 forintot. Feljelentést teszel. Szerinted nem fognak foglalkozni az üggyel, csak ha bebizonyítod, hogy volt egyáltalán pénzed? Betörnek valakihez, kirámolják a lakást és badarság gyerekes dolog lenne feljelentést tenni, mert nincsenek meg a számlák és nem tudod igazolni, hogy mi volt a lakásban és mi tűnt el? és még sorolhatnám...Ki él a holdon?
Polir 2014.01.09 13:40:13
@herk: Olvasd Legfelül Szendi Ákos és Csiszár Viktor hozzászólását. Ezt lehet és így is kell tenni. Ennyi, a többi mellébeszélés.
Boti cipője 2 hét alatt kilyukadt, pedig szerinte egyszerűen csak járt benne. Innen pont úgy néz ki, mintha műanyag kismotoron száguldozott volna hónapokig, de abból kiindulva, hogy ez egy 47-es cipő, ezt nem tartjuk valószínűnek. Na de mit csináljon a naiv ügyfél, ha eleve olyan…..