Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hükszoszok lóval vontatott, és íjászokkal felfegyverzett harci szekerekkel érkeztek az ie. XVIII. században Egyiptomba. A heka haszut (görögös kiejtéssel hükszosz nevet az egyiptomiaktól kapták. Nevük jelentése: idegen födek urai, Josephus Flavius szerint pásztorkirályok. A Nílus deltájában…..
Emlékeztek még az ijesztően alámosott munkagödörfalra, a 4-es metró építkezésénél? Mint kiderült nem csak laikus szemmel nézve nem volt rendben a dolog. A BKV Zrt. DBR Metró Projekt Igazgatósága most tájékoztatott, hogy a leállították az építkezést:   Az…..
Vak 2013.12.10 08:26:34
@béla a görög: Nem a hozzáértés és a kivitelező megbízhatósága alapján történhetett a begbízás, hanem a hovatartozás volt a mérce!
Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják!Ki küldte Auschwitzbe a  460.000 zsidót Magyarországról?Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkalellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat azsidókat. Magyarországról 1944-ben…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Vak 2011.01.02 09:15:57
A VH-1 Rock of Love Bus című kiváló trashreality-műsorának egyik szereplője, Brittanya O'Campo, aki majdnem Bret Michaels (kamu)csaja lett a műsorban, hat hónapig rács mögött lesz, mert fejbevágott valami másik nőt egy középkori kelyhet formázó, súlyos üvegpohárral. Az áldozat…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Vak 2010.09.03 23:30:44
A Bors május elején szellőztette meg először, hogy Delhusa Rambó Gjon ősszel műsort kap az RTL Klubon. Akkor azt írták, hogy Benkő Dániel feleségkeresős reality show-ját örökölheti meg. A bulvárlap ma arról ír, hogy Delhusa egy Love Guru munkanéven futó műsorban tűnhet fel,…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
A szlovén szövetség az MJSZ-nek küldött levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a magyar jégkorongszurkolóknak, amelyből kiderül, máskor is szívesen látnak bennünket. Fontos megjegyezni, a szervezők végül minden érvényes jeggyel rendelkező magyar szurkolót beengedtek…..