Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esőman

51 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Lopnak ezek mindent 2012.11.07 05:55:00
Néha nem is értem: folyamatos a panaszkodás, az állampolgároknak sem jó, a törvényhozás is bajban van, pedig a megoldás több, mint egyszerű. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
esőman 2012.11.07 19:47:28
Március 15-i felettébb sikeres megemlékezésünkről készült fotó:  Köszönjük a megjelenteknek a részvételt! :)..
Nagyon jól sikerült a kis szilveszteri bulink. Köszönjük mindenkinek aki ott volt, reméljük jól érezték magukat, és továbbra is részt vesznek rendezvényeinken! Az alábbi linken megtekinthetitek a képeket:…..
Nagyon boldog, békés , nyugodt ünnepeket kívánunk Mindenkinek az egész GÖK nevében!..
Létrehoztunk egy ÖTLETDOBOZT, melybe mindenki szabadon írhat ötleteket, felvetéseket, véleményeket, akár új rendezvényekre tekintettel, akár meglévő rendezvényekkel kapcsolatban, akár bármivel kapcsolatban! :)Kérem mindenki használja ezt előszeretettel!!!Jobb oldalon az…..
Nézzétek gyerekek! Ezt rakta Mikulás bácsi a csizmánkba! :D ..
 Boldogot a Bandiknak!http://exszakasz.net/posztok/apa-vigan-dorbezol-kozben-holland-rusht-sziv/..
Göblyök Öntevékeny Kör Új tag 2011.11.27 17:51:00
Új taggal bővült kis csapatunk! :)Jójárt István személyében.Aki esetleg nem ismerné: http://www.facebook.com/istvan.jojartÜdvözlet... :)..
Hát akkor ezúton is szeretnék Sok Boldog Névnapot kívánni minden kedves Renáta ismerősünknek a Gök nevében is, illetve kicsit megkésve de Sok Boldog Szülinapot kedves külhoni tagunknak ( Tündinek:) ), akit már nagyon várunk haza! Ezenfelül emlékezzünk meg mély tisztelettel az…..
További két új tagot köszöntünk a csapatban:Szabó Evelin ( http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000505629851 )Léder Tamás ( http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001582853110 )Üdvözlünk Titeket! Jó szórakozást és munkát a csapatban!:)..
Köszöntjük új tagjainkat, Temesvári Attilát (elérhetősége: http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001065870320) illetve Lajos Gergőt (elérhetősége: http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001522986222)Remélem jól fogjátok magatokat érezni, és nem…..
Sziasztok!na végre eljött a várva-várt pillanat:D vasárnap megtartjuk az első tagtoborzó gyűlésünket! Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy ilyen remek kis csapat (GÖK) tagja lenni vasárnap du. 5órára a régi hivatal épületében tartandó megbeszélésre, ahol tag lehet…..
Hogy senki semmiben ne szenvedjen még véletlen sem hiányt, ide is kiraktam a tojásfestés, a lovaskocsikázás, és a majális képeit. Lehet nézegetni! A tojásfestés képeiért kattints ide! A lovaskocsikázás képeiért kattints ide! A majális képeiért kattints ide!   Ééés…..
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk a GÖK nevében mindenkinek! Jó locsolást, sok szép tojást, és szép kislányokat! :)..
Vasárnap délután pedig egy kis lovaskocsikázás, fröccsözés, nótázás :)Akinek van kedve tartson velünk!!!..
Végre jó idő van úgyhogy kezdődhetnek a természetbeli pörgések, nem kell tovább bent ülni a szobában, vagy a füstös kocsmában, a kocsma előtt is lehet sörözni! :D:D:D Ennek örömére pörögjünk a következő gif-re! :):) ..
,,Március 15-e számomra a magyarok bátorságát, és összefogását jelenti, amely akkor még létezett. Ma már sajnos ez teljesen lehetetlen, főleg az átrendeződött és felfordult értékrendek miatt. A kokárda is jelentéstartalommal bír. A nemzeti színű szalag az természetes, a…..
Tudom, hogy nagyon fájdalmas szóvicc volt (Birthday - Girls' day), de nem bírtam kihagyni. :D Nőnapi buli a GÖK-kel! (ahol 3 nő volt :D ) Katt ide a képekért! ..
Sok Boldog Nőnapot Kívánunk Minden Kedves Nőnek és Lánynak a GÖK nevében!  ..
Szombat délutáni szánkózás a GÖK-kel! Katt ide a képekért! ..