Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shg

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhiszem sok a dolog, de menjen el mosogatni, ha nem tud emberhez méltóan bánni az emberekkel. Tisztelt Praxis!   Most jöttem az újpest Károlyi kórházból, ahol apukám fekszik két napja. Sajnos már nem a régi (83) éves mindig elfelejt inni, kapott valami fertőzést is kiszáradt,…..
A Moszkva téri Gastland étkezde betámadta múltkori naiv ügyfelet, aki nem akarta az egész "menüt" kifizetni: Sziasztok, a Gastland bistroval kapcsolatban írtam nektek egy cikket még talán egy hónappal ezelőtt, remegő kézzel írom-e sorokat, ugyanis ma reggel egy rendőr keltett, a…..
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
Spórolni egyszerűen is lehet, egy jó persely legalábbis nem igényel összetett formákat: Jim Schatz, new yorki kerámiaművész alkotása talán a legszebb, legelegánsabb megoldás ebben a műfajban. Az Egg Bank névre hallgató tárgy nagyjából 20 cm magas, és elegendően nagy nyílással…..
shg 2012.03.13 23:24:56
Ha máshonnan nem, a Rage Against The Machine klasszikus borítójáról biztosan mindenki ismeri ezt a képet, Thích Quảng Đức tiltakozott eképpen Saigonban az akkori dél-vietnámi elnök buddhizmussal szembeni intézkedései ellen. Most ezt a képet színezte ki a mygrapefruit névre…..
shg 2011.01.27 11:04:55
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
2010 ősze és 2011 tavasza között valósul meg a 3K – Köztéri  Kulturális Kereszteződés elnevezésű köztérfelújítási program, aminek keretén belül a Ferenc körút - Üllői út kereszteződés, illetve az Üllői út egy szakasza újul meg. A projekt Városi Tájkép…..
Bútort, kádat, kandallót, vagy gyerekkocsit szinte bármiből lehet készíteni, legfeljebb ronda lesz, vagy kényelmetlen, esetleg nem gurul, vagy szétesik - próbálkozni azért nem hülyeség. Így gondolhatta Mati Karmin, észt szobrászművész is, aki egy galériára való lakberendezési…..
Design Pumpa Piros-sárga-zöld 2010.10.13 22:24:00
Van a közlekedésnek egy fontos eleme, amit eddig igen keveset fejlesztettek. Ez nem más, mint a közlekedési lámpa. Pedig néhány viszonylag egyszerű és nem túl drága megoldással nagyban javulhatna a közlekedők biztonsága. Erre tett kísérletet Roberto Vackflores, enegiatakaréko s…..
Subba Így nézett ki Shakespeare 2010.09.21 12:05:00
Bővebben az eljárásról itt...
shg 2010.09.25 17:40:18
A legjobb megoldás, ha mindig ugyanott van, így nem kell keresni. Zhichuan Tang megoldása, a V-tape névre hallgató tekercs egyszerű, mint egy teniszütő, ráadásul működik is: csak egy kicsit kell ferdén húzni a végén és az egyébként láthatatlan csík ott lesz, a kis bevágás…..
A koreai designer, Jeonghwa Seo, az IM Masters Design Academy Eindhoven hallagtója, a vizsgamunka részeként tervezte meg és rakta össze a ripple effect tea table, azaz a hullámhatás tea-asztal elnevezésű tárgyat, amely némi politikai, de legalábbis társadalmi üzenetet hordoz...Tervező…..
Az amerikai Joey Roth, kerámia hangszórói 2009 telén komoly visszhangot keltettek a designblogok oldalain (hajtás után első kép). A sikeren felbuzdulva a tervező felkért kilenc, elismert designert, hogy gondolják tovább, alakítsák saját ízlésük szerint az eredeti formát. A…..
A felszínközeli búvárkodás élményét forradalmasíthatja az átlátszó pelxiből épített kajak, ami szükségtelenné teszi a szemüveggel és pipával történő bénázást. Előszenzonos tengerparti nyaraláshoz is kiváló utitárs, így akkor sem fagy be az ember segge búvárkodás…..
Az EU-ban már nem kompatibilis, de még létező, hagyományos villanykörték hedonisztikus halmozása látható a new-york-i Gramercy Park Hotel aulájában (azért itt-ott egy-egy takarékos kompakt is feltűnik). Az épületben egyébként is erősen keverednek a kissé ódivatú, vagy inkább…..
Peter Varga, szlovák designer jegyzi a Yanko Design oldalán megjelent bringakonceptet, melyet az 1800-as évek végére jellemző, nagy első kerékkel konstruált kerékpárok ihlettek. A ONEYBIKE névre hallgató kényelmi berendezés összecsukható, vagyis tárolása sem jelent gondot. Peter…..
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
FIXIÉPÍTÉS Mégegy fecske... 2009.06.28 18:04:00
Néhai oszttársam szerzett ingyér egy ilyet. Megkért, hogy menjek el vele átvenni, megnézni, kipofozni. Mikor megláttuk egy olyan húbazmeg érzésem volt. :D Ezt ingyen? A vázon még rajtavolt a saját szerszámos táskája tele szerszámmal... Hazatoltuk, és kegyetlenül megkopasztottuk.…..
shg 2010.05.08 14:14:06
Figyeld hogy beindul a gyógyegér a végén, tuti az ilyenek szoktak szívrohamot kapni a szavazófülkében! :-D A sztori röviden: a feldühödött vén kommer gecik MSZP szimpatizánsok rátámadtak a HírTv operatőrére és a Magyar Demokrata fotósára, miután a fotós gyerek többször…..