Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harlequeen

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
svindli Kacérságok lélektana 2011.05.24 09:29:00
Csilingelő nevetés, szempilla rebegtetés, hajtincstekergetés és a kacérkodás le  is lepleződött. Célja is ismert, a figyelemfelkeltés. Talán egyértelműnek tűnhet az is, hogy ezen tudatos, vagy tudattalan cselekvések célja, a számunkra érdekes, megnyerő fél,…..
kklóóór Exmemoriam! 2010.06.06 09:02:00
  „— Kérdezhetek valamit? — Igen? — Mi az a »Felejtsd el«? — Hogy mit jelent? A »Felejtsd el«-t például akkor mondod, ha egyetértesz valamivel... Mondjuk: »Raquel Welch egy jó kis picsa.« »Felejtsd el.« De akkor…..
FérjBlog a megoldás 2010.05.07 15:11:00
Komolyan mondom, a szándékos vagy szándékolatlan félreértések (figyelmetlenségek, szövegértlmezésbeli hiányosságok) kapcsán bejövő okoskodásokra néhacsak Mr. Garrison reakciója tűnik életképesnek: Mert próbál az ember reagálni, de egy önmagában megálló, ellenben a…..
Egy kis hétköznapi abszurd a környezetemből.Jó tíz évvel ezelőtt, az akkori munkahelyemen bevezették a fényképes kitűzőt, kvázi belépőkártyaként. A többség elfogadta, hisz mi baja lehet tőle, de néhányan lázadni kezdtek, és szabotálták a fotózást, mondván, hogy a…..
svindli Félig olvasott könyvek 2010.05.07 11:45:19
   Mostanában nehezen választok könyvet, viszont igazán rosszul. Mivel nincs meg a lehetőség egy elfogadható nagyságú könyvtár használatára, gyakran esik meg velem, hogy beleválasztok.Az is igaz, hogy nehéz eset lévén, talán nem fogalmazom meg eléggé pontosan…..
svindli Boldogságra alkalmatlan 2010.05.07 11:36:00
 Bevalljuk, vagy nem, ilyen is van. Akad olyan ember, aki boldogságra alkalmatlan. Nem az általánosságban vett elesett, panaszkodó, negatív sajátosságokról van szó, hanem valamely belső bizonyosságról, folytonos tompaságról, állandó lelki szomorúságról, amely tudva tudja,…..
Varánusz Menj a picsába, Feri ! 2010.05.07 08:00:00
Mindig érdekel, ha egy politikus/népvezér/dilettáns (megfelelőt aláhúzod) egy választási vereség után memoárt ír az elmúlt időszakáról. Pláne érdekel, ha a saller olyan mértékű amit az MSZP elszenvedett most. Gyurcsány Ferenc az egyik legvitatottabb politikus évek óta.…..