Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nsub

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
A méltán nagy hírű Hadik Kávéház helyén sok minden működött az elmúlt évtizedekben, legutóbb cipőboltként funkcionált. Mivel azonban volt a kerületnek egy olyan fényes évtizede, amikor a Hadik volt a környék kisugárzási pontja, a helyiek nem véletlenül bíztak abban, hogy a…..
Foci VB lázban ég az ország. De talán nem haszontalan figyelni más sportágakat is. Pláne, ha a focival ellentétben igazi bravúrt vagyunk képesek elérni, hihetetlen körülmények között. A magyar férfi kézilabda válogatott 2 gólos hátrányban várta Szlovénia legjobbjait ma a…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..