Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sedna

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlotte's Vélemények 2010.04.06 17:35:28
Szeretnélek megkérdezni titeket kedves olvasók:- Ti mióta olvassátok a könyveket?- Mi a véleményetek a sorozattal kapcsolatban?- Mi tetszik a könyvben?(ki a kedvenc szereplő, miért stb.)- Eddig melyik kötet tetszett a legjobban?Várom válaszaitokat a kommentekben. Üdv:Dahlia..
sedna 2010.05.02 20:06:00
Sziasztok!

Kb. Három hete döntöttem úgy, hogy el kezdem nézni a sorozatot, mert kíváncsi voltam, milyen. Pár nap alatt megnéztem mindkét évadot. Nekem tetszett, ezért a neten is elkezdtem keresgélni, hogy mikor lesz a következő évad, ezen kívül a könyvek is érdekelte. Aztán kb másfél hete rátaláltam erre az oldal és igazán megtetszett. Aztán megláttam, hogy vannak olyan kedves emberek, akik lefordítják a könyveket és ezeket a fordításokat megosztják a nagyközönséggel, ennek megörültem, és gyorsan elolvastam az első öt könyvet, majd a 6-ost és ma fejeztem be a 7-est. Nagyon várom már a 8-ast, de csak akkor fogom elolvasni, ha már egészben fenn lesz. Mivel a filmet láttam először, ahhoz hasonlítottam a könyvet, egy kicsit össze voltam zavarodva az elején, de utána elolvastam a harmadikat és a többit is, és könyv személy szerint érdekes és tetszik. Szerintem az, hogy a film Godricot ábrázolta, mint Eric teremtőjét, sokkal érdekesebbé tette a történet, de remélem, hogy a film majd passzol a történetben legalább nagyrészt a könyvhöz, mert akkor elég ígéretes lesz.
Az én kedvenceim Eric és Pam. Furcsa, mert az elején Bill is tetszett, de utána megismertük Ericet, és osztom az egyik fórumozó véleményét, miszerint szeretjük az érzékeny-jó fej rosszfiúkat, mint ő. Azt, hogy melyik a kedvenc könyvem, nem tudom eldönteni, mert mindegyik nagyon tetszik, és nem igazán akarnám letenni a voksomat egyik mellé sem. Azt viszont elmondhatom, hogy az Erices részek a kedvenceim közé tartoznak.
Ja, és még egyszer köszönet a fordító-brigádnak a fordításért illetve a sok energia befektetésért, ja és persze azért, hogy rajtuk keresztül mi is olvashassuk a könyveket.
Hali