Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erikaIII

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen igen! Ez a gőzpingvinem hangja. :))) És nem is kellett bepalizni a férjet, simán eljött velem és még ő választott, hogy ez jónak látszik. Biztosan megunta, hogy állandóan duruzsolok a fülébe, hogy nekem erre van  é g e t ő  szükségem...Mindenkinek igaza…..
Örökös vitáink forrása. A pénzen kívül szinte mindent gyűjtünk. Gyűjtök. És Peti gyűjt. Minden kacatot hazahoz. Madártollat, folyami kavicsot, anyám kínját, mindent. Matricát, matricagyűjtő albumot, kubu-matricát éppen, meg sparos dzsungelmatricákat, meg mikor mit. Van,…..
Tényképkockáim Peti 2011.04.26 14:10:00
Régi, jó szokásom megmaradt és szeretem keretek közé illeszteni a kispofám orcáját. A legfrisebbeket próbálom idemásolni. Szó szerint próbálom, mert bénázok  nem boldogulok a képfeltöltéssel, bazi nagyok maradnak a képek, valahogy nem olyan egyszerű, mint a blogspotnál.…..
Tényképkockáim Szabad hetem 2011.04.26 13:46:00
Idei 30 napomból kiveszek a héten 4 nap szabadságot. Már majdnem olyan öreg éltes korú vagyok, hogy alapból annyi járna, de Peti révén két nap pótszabi is dukál. Nagyon jó itthon, mondhatom. Pedig nem is régóta vagyok itthon. El kellett mennem bevásárolni és mindent meg kellett…..
Tényképkockáim A bőség zavara 2011.04.25 18:16:00
Honnan is kezdjem, hol is folytassam? Az időrendet biztosan nem tudom tartani, mint a szobarendet sem és egyáltalán, semmilyen rendet sem. :)Peti lassan 5 éve lesz a gyerekünk. Lassan 5 éve leszünk a szülei, sőt, ha beleszámítom azt az édes szimbiózist, amit csak vele töltöttem,…..
Végre /vagy sajnos/ vége a jó kis tespedős téli estéknek. Petivel menni kell és kész. Udvar híján állandóan úton leszünk, hogy fárasszuk őt. Nehéz küzdés lesz, merthogy fáradhatatlan. Remélem, megbocsátja majd, hogy leginkább róla mesélek, ha lesz kedve visszaolvasni a…..
Tényképkockáim A kezdetek 2011.04.25 17:28:00
http://megapeti.blogspot.com/Lelkesen írtam eleinte. Ahogy cseperedett Peti, már csak néhanapján. 4 éves kora körül, majd' egy éve teljesen leálltam a közlendőimmel. Fotók rendületlenül készülnek azóta is, de elszállt az ihletem a blogolástól. A másokét napi szinten olvasom,…..
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
...és akkor nem lenne csatatér az irodai konyha, nem lettem volna előbb kurvára ideges, most meg betonnehéz, és nem kéne kidobnom egy jó adag székelykáposztát.Mert azt hozott a drága Mama a hétvégén, nagy doboz hazai székelykáposztát, mert ezt kértem, és mondta is rögtön, hogy…..
6 hónapos kor környékén illett elkezdenünk a hozzátáplálódást, főként úgy, hogy lyánykám bizonyítottan el- és befogadó.Talán újabb kivetítésem a gyerekre, de még élénken él bennem Hunorral való viaskodásom, aki ugyancsak érdeklődő és befogadó volt a mikajánk iránt,…..
Szívatós 42%-os THM az OTP-ben 2010.05.06 08:30:00
A Pénzcentrum.hu azt vizsgálta, hogy a hazai kereskedelmi bankok milyen személyi kölcsönökkel várják az ügyfeleket. Az ajánlatok között jelentős eltérések mutatkoznak, a CIB Bank 26,11%-os teljes hiteldíj mutatójával szemben az OTP Bank például 42,04%-os THM mellett ad…..
erikaIII 2010.05.12 08:40:28
@kiscsákó:
Igen, nyitnak a K&H-ban, zéró számla a neve,annyi változással, hogy max. havi 3 részletben is jöhet be az a minimum 150e Ft, és nem kell munkabérnek lenni. Úgyhogy anya,apa fizuja + családi pótlék és ott is van az ingyen minden.