Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indola

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                      Az EFT (Érzelmi Felszabadító Technika) a gyakorlatban, rövid változat:         Az EFT energiatechnika segítségével számos érzelmi zavaron alapuló testi és lelki probléma hatékony kezelését valósíthatjuk meg. A módszer arra épül, hogy ujjunkkal bizonyos meridián…..
ÉFT(érzelmi szabadság technikája), nézzétek meg!Nagyon hatásos módszer!   ..
 Gyere el a Váltó-Ház-ba! Várok mindenkit szeretettel!                       www.utkereses.hupont.hu      ..
 ..
  Szervóra!   Figyeljünk  magunkra!             A nap 24 órája 12 kétórás időszakra osztható, ami a 12 szervfunkció optimális idejét adja. Az optimális időszakban a szervműködés fokozott, ilyenkor a legjobb a kórosan fokozott működést csillapítani. Ezt figyelembe is szokták venni, de……..
   Gyermeknevelés során biztosan akad köztetek olyan, aki feltette már Önmagának a következő kérdéseket:  - Megfelelően viselkedtem ma a gyermekemmel szemben egy adott  konfliktushelyzetben? - Van/volt választási helyzete a gyermekemnek egy adott…..
   A szív vonalának és meridiánjainak találkozásánál találhatjuk ezt a pontot, mely a szívműködés kezelésében játszik fontos szerepet. Ha a kisujjunk körmét minden oldalról jó megcsipkedjük, a szívműködést javíthatja és felgyorsíthatja az…..
            Mióta kétgyermekes anyuka lettem azóta bizony Én is egyre jobban tapasztalom, hogy a negatív hitrendszerünk mennyire jelen van életünkben és nem menekülhetünk előle. Eddig szinte fel sem tűnt, hogy mit cipelek a hátamon, milyen kis „batyut” kaptam a szüleimtől és bizony, ha nem…..
 Most biztosan sokan kérdezitek: Mi is ez a DO-IN?               Ez egy önmasszázs, mely könnyed ujjnyomásos és légző gyakorlatok szervezett sorozata.Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását…..
  Önmegvalósítás, siker, magabiztosság - Önbizalom! Ki ne vágyna rá!  Megoldás Kineziológiával!  Az önbizalom belső erőnk legfőbb alapja, mely önismereten is alapszik.Egészséges önbizalomra mindenkinek szüksége van. Hiánya az élet minden…..
    A legrégebbi fülmasszázs technikát talán egy népi mondás: „Isten éltessen sokáig, füled nőjön bokáig” után gyakorolták. Meghúzva, nyújtva az ünnepelt fülcimpáját (azaz a fej és a vese képviseleti területét). A hosszú fülcimpa ugyanis…..
  A vonzás törvényének alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza. A mai felfogás szerint a vonzás törvénye azt jelenti, hogy az emberek gondolatai irányítják életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Az…..
  A következő gyakorlatok, amelyeket itt olvashattok, segítenek abban, hogy jobban érezzétek magatokat a bőrötökben, javuljon a hangulatotok, fizikailag, energetikailag és szellemileg is fittebbek legyetek. A gyakorlatokat napi rendszerességgel végezzétek, nem vesz igénybe sok…..
                                    A dohányzás szokása számos tevékenységgel összefügg. A dohányzás és a…..
     A mai világban saját magunk (legyen az nő vagy férfi) és gyermekeink számára is nagyon fontos lenne, hogy harmonikus, jó kapcsolatban legyünk a párunkkal. Így kapnánk egy szeretettel teli és boldog életet és gyermekeink is látnának egy szép mintát,…..
Pánikbetegség!   Stop!   Ki ne hallott volna már erről? Környezetünkben egyre több pánikbetegséggel küzdő embert ismerünk. Vajon tudjuk mi is az a pánikbetegség?  Mindannyian szorongást és feszültséget élünk át veszély-illetve…..
Vigyázz itt a stressz!   A stressz elől nincs menekvés!   Stresszes élet, stresszes körülmény, stressz, stressz, stressz! Nagyon lényeges, hogy maga a stressz önmagában sem nem negatív sem nem pozitív. Hatásának irányultságát (pozitív vagy negatív) a…..
Tanulási nehézségek kineziológiával                   Van olyan gyermek környezetedben, aki nem megfelelően tanul? Akinek olvasás közben elkalandozik a tekintete, vagy nem érti a szöveget, vagy…..
Cook-módszer 1.Ülő helyzetben tedd keresztbe a bal lábadat a jobb térdeden, és helyezd a jobb kezedet a bal láb bokacsontjára.Végül fogd át a bal kezeddel a talpad párnás részét, úgy hogy az ujjaid a kislábujjadat érintve elérjék a lábfej felső részét. Most, miután az…..
 Nagyon sok pár él egymással szerelem nélkül, és ha megkérdeznénk őket, a többség azt válaszolná, hogy:” olyan jó ember…, de már elmúlt a szerelem… szeretem, mint embert.Az a tapasztalatom mind a munkám, az ismerőseim és a családom körében is, hogy…..
Víz a stressz ellen   Ha a testet stressz éri, azonnal vízhiányos állapotba kerül, ilyenkor a szervezet rosszul vezeti az idegek és izmok elektrokémiai üzeneteit.A szervezetnek tiszta vízre van szüksége nem üdítőre, szénsavas italokra, kávéra. Napközben legalább…..
 A homeopátia   A mai civilizált világunkban, amikor ételeinkből és italainkból, sőt még a levegőből is ártalmas anyagok tömege jut a szervezetünkbe, természetes, hogy mind többen keresnek egy mellékhatás nélküli, mégis hatékony gyógymódot.Mint…..
   A párkapcsolat az elején mindig szép és jó. Együtt élni vagy akárcsak együtt járni valakivel hosszabb ideig, nem könnyű dolog. A hónapok, évek múlásával egyre jobban megismerjük a másikat, jó és rossz tulajdonságaival egyaránt. Persze saját magunkban is…..
indola 2010.05.11 15:04:30
@Cerika:
Köszi az infót,még nem olvastam ezt a könyvet,de mindenképp megszerzem.
Szerintem egy párkapcsolat akkor működik jól,ha mindkét fél értelmi és érzelmi szinten is egyformán intelligensek ahhoz,hogy fellelőséget vállaljanak önmagukkal szemben.Ha ez hiányzik, addig "látszat" életet élnek pl.nem merik kimondani,hogy miért boldogtalanok és így élnek hónapokig vagy akár évekig,amíg egyre rosszab lesz a helyzet. Ezért a megfelelő időben hozott döntés, fontos az ember számára, mert az azt jelenti, hogy az illető egyre több lehetőséget kap arra,hogy boldog legyen.