Regisztráció Blogot indítok
Adatok
About Hungary

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Oszt Jónapot! - TESZT,, Teszt 2012.11.19 18:40:07
A jövő évi, 2,7 százalékos GDP-arányos költségvetési hiánycél tartásához szükséges költségvetési lépésekről számolt be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterOlli Rehnnek, az EU pénzügyi biztosának írt levelében (pdf). Matolcsy a levélben közli, hogy az Európai…..
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter múlt héten egy lakossági fórumon feltett kérdésre válaszolva azt mondta, ázsiai származásunkat az is bizonyítja, hogy akárcsak a japán gyerekeknél, a magyar újszülöttek fenekén is piros pöttyöket találhatunk. A miniszter tévedett,…..
Nagyon drágán meg fogunk fizetni a Bajnai-kormányért. Könnyen lehet, hogy több évi gazdasági növekedést bukunk el. (Fotó: MeH) A hétvégén az EU vezetői a görög probléma miatt úgy döntöttek, hogy a válság kezelésére egy 750 milliárd eurós pénzügyi segélyalapot…..
Idén is lesz Nagy Marihuánapiknik a Margitszigeten, május 9.-án vasárnap 4-től. A Kendermag Egyesület szerint Dr Dermot, DJ Slicz + Vektor, Irie I live + Busa Pista, Love Alliance Sound, Jr Brown, Singas Project és Kardos Hováth János + KENEDI a zenei felhozatal. Aki látja, adja át,…..
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..