Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lialia

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Hot Chili Peppers dobosa Chad Smith bejelentette, hogy a banda a következő hetekben fogja elkezdeni az új lemezzel kapcsolatos felvételi munkálatokat. Smith megemlítette, hogy ugyan már október óta demózgatnak a számokkal, de csak mostanra érezték elég erősnek az anyagot ahhoz,…..
Úgy érzed, hogy már aligha tudnál egészségesebben táplálkozni, és mégsem fogysz? Lehet, hogy elköveted a fogyókúrázók 3 alapvető hibáját! Folyamatosan pörögsz Már órák óta intézkedsz, rohansz, bevásárolsz, és úgy érzed magad, mint aki több órája súlyt emel? Rossz…..
A 2010-es jelentkezések alapján a legnépszerűbb szakok a felsőoktatásban:  1) gazdálkodás és menedzsment 13337 jelentkező 2) turizmus vendéglátás 9366 jelentkező 3) nemzetközi gazdálkodás 7237 jelentkező 4) pénzügy és számvitel 7212 jelentkező 5) kereskedelem és…..
lialia 2010.05.20 00:01:40
 Naponta sokkal több időt töltök facebook-on, mint amennyit valójában kéne, mégis gyakorlatilag azt sem tudtam, hogy hogyan, mikor, és miért alakult, úgyhogy aktuálisnak tartottam, hogy utánanézzek. A Facebook amerikai alapítású ismeretségi hálózat,…..
Spanyolország kiváló térség egy nyaralás lebonyolításához, viszont annyira sok gyönyörű helye és partja van, hogy az ember gyakorlatilag nem tudja eldönteni, hogy melyiket is válassza. Lássuk akkor, hogy melyek is a legnevezetesebb partok, és melyiket miért érdemes meglátogatni:…..
A How I met your mother (nálunk: Így jártam anyátokkal) egy amerikai sorozat, amely Ted Mosby-ról és barátairól szól, akik sok kalandon mennek át együtt a húszas éveik végén. Ted 2030-ban meséli a régi sztorikat kamasz gyerekeinek, visszaemlékezései néha szórakoztatják, de…..
Egy idegen nyelv elsajátításában kulcsszerepet játszik, ha az ember rendszeresen hallja azt a nyelvet rádióból, tévéből, vagy az eredeti környezetben, anyanyelvi beszélőktől; még akkor is, ha sokáig egy mukkot sem ért belőle. Ahogy mondják, szoktatni kell a fület az idegen…..
Egy férfi elment panaszkodni a furfangos észjárású zsidó rabbihoz.   - Rabbi, haton lakunk egy nagy szobában, mégis egész nap unatkozunk, nem tudjuk, mit csináljunk! Segíts, mit tehetnénk?   - Menj, köss ki az istállóból egy kecskét, és vidd be a szoba közepébe! Lakjon…..
A parfümériákban százával sorakoznak a szebbnél szebb csomagolású, s ezért vonzó, életstílust ígérõ illatszerek. Igen, de mi alapján válaszd ki magadnak a megfelelõt? Hogyan igazodj el az illatok rengetegében? Az illatok beszélni ugyan nem tudnak, de korántsem szótlanok,…..
A Friends című televíziós sorozat, ami nálunk a Jóbarátok név alatt fut, világszerte az egyik legnépszerűbb tv-műsor, emberek milliói követik hétről-hétre nagy élvezettel a hat fiatal humoros próbálkozásait a való élet mindennapjaiban, és nemcsak a nézők, hanem a kritikusok…..
Manapság, utazás előtt érdemes megfontolni, hogy melyik országba tesszük be a lábunkat és melyikbe nem. Az alábbiakban öt olyan országot mutatok be, amik a felmérések szerint leginkább elkerülendőek a turisták számára. Lehet, hogy ezek közül egyikbe sem menne el az ember…..
Míg a mai diákoknak van lehetőségük az iskolában tanórákon elsajátítaniuk az idegen nyelv alapjait, addig a szülők többsége tanulmányai során csak az orosz nyelvvel ismerkedhetett meg. A ma aktívan dolgozóknak egyre inkább szembesülniük kell azzal a ténnyel, hogy angol és…..
 A következő téma kicsit talán már elcsépeltnek tűnhet, hiszen annyit hallunk róla, mégis szerintem nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az elegendő folyadék bevitele a szervezet számára. Gyakran azt veszem észre, hogy nem iszom elég folyadékot, pedig én…..
 Ez a cikk nem arról szól, hogy “járj be egyetemre!”… Ez a cikk arról szól, hogy HA már úgy döntöttél, hogy bejársz egy előadásra, akkor hogy legyél hatékony, éppen azért, hogy amikor nem ott ülsz, minél több időd legyen bulizni, barátnőzni, haverozni,…..