Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gömböző

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GÖMBÖZÉS Áámerika 2010.07.17 14:05:16
 Fő vezetőnk most épp az USA-ban tevékenykedik, de sajnos nem nagyon van ideje foglalkozni az itteni eseményekkel, ezért gondoltam én írok valamit ide. De aggodalomra semmi ok, Attila hamarosan újra itt lesz és hozza majd a sok sok képet meg videót meg élményt, meg miegymást…..
gömböző 2010.08.13 20:27:53
@Managercica: Csókolom, a www.zorb.hu-n legyen szíves érdeklődni.
Az utóbbi időben - a Zemberi Mosógépnek is köszönhetően - elsősorban a vizes gömbözésről szóltunk. A vizes gurulás a forró nyári napokon közkedvelt, hevederekkel rögzítve inkább hűvösebb időben kívánunk gömbözni. De milyen is a hevederes gurulás? Hogy néz ki a heveder…..
GÖMBÖZÉS Gömb Öző jelentkezik 2010.07.18 05:09:00
Szerbuctok, kedves Gömbözés fanek. Valóban a nagy víz másik feléről jelentkezem és bízom benne, hogy a légköri viszonyok kedvezőek és veszitek az adást. Csatlakozva Marty McFly főszerkesztő-helyetteshez, itt is meleg van és sok-sok pára. Nem csüggedünk azonban és mi itten…..
Jelentjük, a sorsolás megtörtént. A nyerteseket Marty McFly főszerkesztő-helyettes értesíti a Facebookon. Várunk Benneteket - fürdőruha, törölköző és szúnyogirtó + adrenalin legyen Nálatok!..
GÖMBÖZÉS Guess what ... 2010.06.30 21:29:00
Ha kitalálod, miről szól a kép, elintézünk Neked egy menetet a gömbben:a./ Venus de Sfero rave partit tartb./ Siva keresi a gömb kijáratátc./ Lány és doppelgängere hajnalban az üvegházban melózikd./ A fotós egyszerűen elcseszte..
GÖMBÖZÉS Facelift 1.0 2010.06.22 17:08:00
A blog az elkövetkező napokban kis ráncfelvarrást kap. Néha előfordulhat, hogy nem úgy tölt be, ahogy megszokhattátok, de aggodalomra semmi ok!Igyekszünk csinosítani a blog kinézetén. Mindezek ellenére a bejegyzések továbbra is frissülnek, szóval bátran nézzetek bennünket a…..
A "ZORB" Magyarország egy nemsokára bemutatásra kerülő szerkezet felvételeit juttatta el nekünk. A gömb e különleges masina segítségével egy helyben forog és rendesen kimossa a gömbözőket.A gép részleteiről szűkszavúan nyilatkozott a fejlesztő, annyit azonban…..
GÖMBÖZÉS Welcome to the Jungle 2010.06.08 13:18:00
Dzsungelnek (Jungle) hívják Észak-Írország legmenőbb kalandparkját. A Belfast melletti park a paintball, íjászat, kötélpark mellett gömbözést is kínál. Látogasd meg a Jungle weboldalát és ha teheted, magát a parkot is.http://www.thejunglepaintball.com/..
A minap egy különös jelenséget fényképezhettünk egy bevásárlóközpontban. Ez a fiatalember semmit nem bíz a véletlenre, még a mozgólépcsőzéshez is egy felfújható gömböt visel.Apropó, mozgólépcső - érdemes elolvasni ezt a…..
Több tanulmány készült arra vonatkozóan, hogy a gömbözés milyen hatást gyakorol az élettani folyamatokra. A hevederes gurulás az idegrendszerre és különösen a térérzékelésre gyakorolt serkentő hatása többé-kevésbé bizonyított, egyértelmű továbbá, hogy a gömbök…..
Dánia keleti partjai mentén, Arhus városától nem messze helyezkedik el Samsoe szigete. A 114 km2-es szigetet alig ötezer ember lakja, évente azonban százezer turista érkezik ide, hogy felkeresse a világ egyik legnagyobb zöld labirintusát, vagy megkóstolja a szigeten termett bogyós…..
Mármint a gömb ...Közép-Európa legnagyobb édesvizi tavának déli partján fotóztuk ezt a gömböt. A gömb körül tüsténkedő gömbözők vélhetően azért eresztették le a gömböt, hogy ne guruljon el. Vagy talán sérült szegény? Vagy a gömb sérült meg?..
GÖMBÖZÉS Gyorsfagyasztott gömb 2010.05.14 11:15:00
A műanyagipar fejlődésével mára természetessé vált, hogy gömbözési szenvedélyének télen-nyáron hódolhat az ember. A gyártók közül többen akár sarki körülmények között is használható gömböket állítanak elő. A képen a Downhill Revolution tartós tesztje látható,…..
1984-ben készült ez a film. Az Ebersolt által készített gömbben egy síakrobata gurul a Mont Blanc-ról. Nincs heveder, párna, pálya - csak egy bukósisak és elszántság. A gömbözés mai, ellenőrzött és végletekig biztosított keretei között elképzelhetetlen, hogyan tudott így…..
"A „haggis-t”, Skócia nemzeti eledeleként tartják számon. A skótok a kívülállóknak szívesen mesélik, hogy a Haggis készítéséhez egy ősi állat húsát használják fel, mely az erdőben él, s meglehetősen nehéz elejteni, mert a vadászt mindig rászedi valami…..
GÖMBÖZÉS A gömb, mint show elem 2010.05.05 08:44:00
Ausztráliában, a Brisbane melletti Aranyparton forgatott a FUNTravelTV - HD minőségű film, a hevederes és a vizes gömbözést is bemutatja: ..
Az Istenek fegyverzete 2 - A Kondor Akció című filmben Jackie Chan egy hatalmas gömbbe pattan és így rázza le bennszülött üldözőit. A gömb a "Ballule", amelyet Gilles Ebersolt készített a film forgatásához. Gilles Ebersolt kaszkadőrként is részt vett a forgatásnál -…..
GÖMBÖZÉS Reborn in the nature 2010.05.03 08:13:00
Gömbözés után sokan azt mondták, hogy a gömbből kimászás közben egy pillanatra a születésük régen elfeledett pillanatait élték át. A lenti képpel most a zöldben születhetsz újjá. (Hú, ez nagyon lírai lett!)..
Banguliék a pécsi Mecsextrém Parkban, egy "ZORB" gömbben gurultak: ..
2 Chevrolet pickup - álomszerű állapotban. Kéne, stipi-stopi - és esküszöm, nem gömböt szállítanék vele!..
Egy erősen túlméretes pickup kapaszkodik fel az emelkedőn a POD London angliai pályáján...
Ha Missouriban jársz és éppen az Ozark-tavak felé vezet az utad, feltétlenül ugorj be gömbözni a Ruckushoz! A tulaj, Brandon a szomszédos fagyizóban (mit fagyizóban, fagyi megaüzletben) is góré, a gurulás után nyalj egy Andy's jégkrémet!A Ruckus a…..
GÖMBÖZÉS Hengerben gömbözni? 2010.05.02 18:46:00
Gömbözni nem csak gömbben lehet. Hengerben is. Vagy akkor az már hengerezés?"Ez nekem too much" - mondaná Lorenzo...