Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MLMaKalapom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Megugrott látogatottság 2007.08.28 16:21:00
Pont emiatt kezdek megválaszolni pár érdekes kommentet...hogy érezzétek, hogy foglalkozok veletek. Ez az MLMesek háját biztos simogatja....Nos nézzük: KLEITOSZ"urstupid! Te nem kommunikációs igazgató vagy, hanem egy jellemtelen (talán) ember!Egyébként, a Vodafone az egyik nagy…..
MLMaKalapom 2010.05.02 11:26:43
@álomhozó: Akkor te szerencsésnek mondhatod el magad. Vagyis inkább nagy a valószínűsége, hogy tele vagy tehetősebb ismerősökkel, akiknek egy 40.000 Ft-os csomag nem jelent nagyobb anyagi megterhelést.
Vannak nekem is ismerőseim, akik MLM-el foglalkoznak, és ezek között is van olyan, aki azt mondja, hogy pl az Amway-es termékek buta sznoboknak vannak kitalálva. Ennek utána is néztem, és van benne valami :D A termékek nagy része, az olcsó, boltban árult termékektől nem jobb. Vannak konyhai kiegészítők is, amiknek ha megnézem az árait, és a minőségét, akkor az is a vicc-kategóriába tartozik.
Az MLM-es cégek "alkalmazottai" mindig a hirdetéseikben úgy próbálnak meg gyanútlan embereket bekebelezni (kihasználva a pénztelenségüket), hogy a hirdetésben már mindent kitalálnak (kereskedelmi munka, 300ezer forint gyorsan, irodai munka, stb.), csak a cég nevét nem merik föltüntetni.
Meg is értem, hiszen rögtön mindenki sarkon is fordulna, ha megtudná, hogy piramisos, lustáknak kitalált munka ez is. Nekem van rendes, jól fizető munkám, de a mai napig nem bírom megállni, hogy ha meglátok bárhol egy mlm-es munkát kínáló hirdetést, hogy ne reagáljam le azt :)
Álomhozó akkor neked meg sok sikert az MLM-hez, csak ha már tanácsot adhatok, akkor annyit fogadj meg, hogy ha bárhol hirdeted magad, akkor kerekperec tüntesd föl, hogy mi a cég neve, meg hogy piramis, meg minden ilyesmit. Mert ha nem így teszed, akkor rövid időn belül több ellenséget gyűjthetsz össze, mint gondolnád.
Peace!