Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yippeee

40 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
élet-művész-lélek blublublu 2011.02.11 13:42:00
zajos a magányom, egy perc nyugta sincs, ha arca lenne ráncos lenne...folyton füstölög parázslik benne az a szorító fájdalom amitől a könnyem is kicsordul. egyszerű csendes magányt sem kaphat már az ember, mindig ott állnak fülüket a magányom ajtajára szorítva a hívatlan…..
élet-művész-lélek vesztőhely 2011.01.11 18:40:00
megmagyarázom.édes pofa édes de ez nem elég... illetve elégnek elég de mihez... másrészt nem tudom nekem már mi az elég ahoz, hogy megnyíljak, hogy bókolni tudjak, meg hogy csak feszengés és kényszer érzet nélkül tudjam magam jól érezni annak a társaságában akiről tudoom,…..
élet-művész-lélek cokcok 2010.11.18 09:42:00
még anyukám is észregveszi, hogy begubóztam lassan 1 éve. pedig előtte az egyik legkeményebb állarcomat hordom. és mégis... na itt kezdődik a változás. nincs igaza nem fordultam be, nem zárlóztam el, igenis élek, de abban igaza van, hogy a törés miatt nem gondolok komolyan…..
élet-művész-lélek ahj. 2010.11.10 20:37:00
nemtudom mindenkinek ilyen nehéz e. nemtudom mindenkinek ilyen fontos e a 18 éves kor... nekem igen. én ettől várom a megváltást. de olyan nem könnyű ez.főleg most 2010ben... 2011ben pláne. annyira akarom, annyira akarom, hogy jöjjön az a nagybetűs élet de ne csak jöjjön működjön…..
Az összehasonlító elemzésnél   hasonlóságokat illetve különbségeket tárunk fel(fontosabb a különbség!)  kettő vagy több irodalmi mű között. Az összehasonlításnak  2 típusa van :vagy egy szerző több művét kell összehasonlítani, hogy nyomon…..
élet-művész-lélek egy éjszaka. 2010.11.01 20:11:00
hmm... tegnap tisztáztam magamban a dolgot. Én félek szerelmes lenni. Nem érzéketlen vagyok ahogy sokan hiszik, se nem kurva... se nem lázadó... egyszerűen félek. Félek a sok újtól, élménytől, édes aranyos kedves figyelmes dologtól amit az magával hozhat... azokat nagyon nehéz…..
élet-művész-lélek 2010.10.20 20:04:00
hallott már maga arról, hogy az erősebb kutya baszik? mára csak ennyi.....
élet-művész-lélek élmény. 2010.10.11 18:16:00
életem minden pillanata élményt hordoz, mint egy szivacs úgy szívom magamba. Soha nem felejtem pedig néha jobb lenne. Az élmények amik színessé teszik az életem. Megtanultam figyelni rájuk, megtanultam értékelni, megtanultam hátranézni. Észre veszem ahogy az ősz eljött, és a…..
mint egy kellemes 0,8-as joint, amiből többet kaptam mint amennyit kértem. 2 óra hosszas, véget nem érő gyötrődés, vergődés, képtelen vagyok gondolkodni. Lassan tisztul a fejem, nem is értem mi történt csak azt érzem, hogy egy hurrikán szétrombolta a városkámat.szavak…..
sokan vagyunk ma itt... lassú a blog. örülök neki. :)Kicsit aggódva kattintottam ide, mondván magamban "már megint semmi értelmesről nem tudsz írni"...de mi bajom lehet, ha azt ami nem értelmes kiírom az éterbe ugyan már... örülök ha tudok írni mostanában úgyis olyan…..
élet-művész-lélek 2010.09.15 18:54:00
~ igen... elkezdődött az iskola.Megterhelő és kemény fel sem fogom még mihez kellene kezdenem a hírtelen jött rohanással... próbálok lépést tartani.~Olvasok. Imádok olvasni legalább annyira mint írni mert ez ihletet ad miközben olyan hihetetlen vizekre evez a fantázia, hogy ilyen…..
élet-művész-lélek 2010.09.06 20:43:00
~ f_ck..
élet-művész-lélek superman ♥ 2010.08.21 23:30:00
Sajnálom. Nem írtam mert nem dolgoztam fel a történteket és nem álltam készen arra, hogy szembesüljek bizonyos történésekkel.Talán most. Most sem konkrét ténykete írnék hiszen sok..soksoksok... nemfontos.Nyár vége van.Újra gondolva az életet amely nem tűnt fényesnek, immár…..
élet-művész-lélek új 2010.07.25 14:05:00
Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogásés az önfeladás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nemazonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezdedmegérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. Éshozzászoksz, hogy emelt fővel és…..
élet-művész-lélek élet. 2010.07.18 10:01:00
9:28... rég nem írtam de mindig eszembe jutott, hogy kellene...egy mazsolás kakaós kalácssal és egy pohár tejjel ülök a gép előtt.megfürödtem... a zuhany alatt gondolkoztam.Tudjátok elmondhatatlan az amikor szembesül az ember azzal, hogy valaki az életébe lépett 3 éve, és most,…..
élet-művész-lélek agymenés 2010.07.06 20:24:00
hmm. egész jó kedvem van mióta kicsit összedőlt a világ azon az estén... bár semmisem változott bennem mégis valami... sikeresen boldogabb vagyok.egy kicsit.haladás.ma nem tudok sokat írni... nem igazán van miről... csak kedvem támadt írogatni..ez következik most.…..
jahjistenem... tegnap jóókis anyus nap volt.mindenről szó esett.nagyon jóvolt szeretem az ilyen napkat.szeretem az anyukámat nagyon :}...de a tudatalattimban megint egy dolog ragadt meg... az pedig a Balázs és a sok miért.Álmomban megint vergődtem... telefonon bezséltünk közben a…..
Hmm.. vajon mikortól felnőtt egy gyerek... már ez a mondat is magában hordozza a kérdés ostobaságát : D... az érettségi? a 18 születésnap? amikor önállóan kezd élni? vagy vannak tettek amiktől azzá válunk?... nemtudom... amikor kiderült, hogy zseni ugyan 18 de ugyan ott…..
élet-művész-lélek =) 2010.06.30 12:53:00
imádom a blogom.imádok vissza tekinteni. a szavakról ugranak be a képek... a képekből a napok az élmények oylan..szépek. elmúlt egy korszak... Elmúlt a Márk... de tudod.." ne feljtsük el a másikat"..ezt mondtad..hát én tartom a szavam mindig gondolok rád. de már nem…..
  Dávidka linkelte ezt a kedves kis történetet, és nagyon megérintett mert ...bizony erre még a magam fajtát bámulják meg így és súgnak össze a hátam mögött a buszon.Megjegyzem és ...úgyis rágómániámvan, mindig kéznél lesz. : D "A fiú vonzotta a…..
élet-művész-lélek szeretlek. 2010.06.24 21:33:00
Míg a férfi autóját fényezte,a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autóra. Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét éstöbbször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti őt. A kórházba a gyerek elveszítette az összes ujját a törés miatt.Mikor a…..
nahát van itt érzelem kéremszépen.rájöttem, hogy nem menekülhetek, mert össze vagyok zárva a tudatommal.akad itt gyűlölet az édes nemszerető apám iránt, az édes kétszínű, gonosz bátyám iránt... és még akadnak akik iránt érzek szeretetet igaz-e Dávidkám, nem is kicsit, van…..
érzéketlen disznó.Vajon van olyan, hogy a másik "érzéketlenségét" vagy folytonos érzelmi pókerarcát átvesszük?Félek tőle van.Azt kezdtem el érezni, hogy nem tudom azt mondani őszintén senkinek, hogy szeretlek.Nem merném kimondani annak sem akit tényleg.Fuj.Van olyan,…..
élet-művész-lélek 3 :) 2010.06.15 17:09:00
tudok és tudok... nagyoon furcsán el tudunk filozofálni, és abból, hogy felvezettem neki Én, hogy nem értem az életvitelelméletet amit él és élnek, és nem tudom elképzelni a céltalan mindennapokat, és az elképzeletlen jövőt, ő visszavezette nekem úgy, hogy sikerült megértenem,…..
Jelentős építő köve volt minden ahogyan az is ami ezután jön.Az iskolának mindjárt vége, remélhetőleg "sikerrel" zárul, és egy egész szabad nyár jár nekem.Szeretethiány, magány jellemez de már jelentősen nőt a közérzetem... mivel nem beszélek vele.Jobb is ez…..