Regisztráció Blogot indítok
Adatok
captain

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti címet az ismerősöm ihlette.1.Hétfő reggel beballag a kapitányságra. A hétvégétől lelkesen, még a buli hangulata visszahangzik lelkében, ám nem sokáig élvezi a hétvége utóképeit, mert közlik vele, hogy 8 után osztályértekezlet. Ismerős ki nem állhatja a reggeli…..
Az alant leírt eset megesett. Okulásként adom közre.Az ember lánya kihasználja a net nyújtotta előnyöket. Nem kell elmenni sehova, bejön az egész világ. A társkeresés világa is. Csak ülünk a gép előtt és jönnek-mennek az üzenetek. Aztán egy idő után az ember egyre nagyobb…..
Maximálisan meg vagyok lepődve. Jogerőst eltették az irodából, ám ő ennek ellenére napjában többször is kiköt ott, legutóbb még sütit is hozott. Hm..... Sőt! A múltkor finanszírozta az ebédemet. Ha én ezt egyszer a klubban elmesélem :DLehet, hogy nem is a mi szappanoperánk…..
Brill Séró Mikor? 2010.01.13 04:35:00
Az ember időről időre számot vet a sorsával. Már persze, akiben van önsanyargatásra való hajlam. Hiszen a mérlegeléssel felszínre kerülnek a soha meg nem oldódó problémák, azon dolgok, amiken hiába igyekszik az ember változtatni, valahogy mégsem megy. Amiknek tulajdonképpen maga…..
Brill Séró Bolond az, 2009.11.17 23:59:00
aki olyasmiről álmodozik, ami sosem lehet az övé.Nos, erről szeretnék ma néhány gondolatot megosztani veletek. Nagykislány vagyok, de vannak helyzetek és dolgok, amiket nem tudok kezelni. A fenti mondatot amúgy Sean Connery mondta az Első Lovag (1995) című filmben.Elsőként mindjárt…..
captain 2009.11.18 19:13:46
Brill Séró Lift 2009.11.01 05:54:00
Mindig mások által megélt történetekkel szórakoztatlak benneteket, így hát itt az idő, hogy megosszam a napokban velem megesett esetet  is. Valamelyik nap Szótlannal és  Tini Nindzsával elindultunk a büfébe kávézni. Lustaság fél egészség alapon a liftet céloztuk meg,…..
captain 2009.11.03 14:40:57
Brill Séró Nem mai darab 2009.09.16 11:19:00
 Fekete örökre Fekete felhők tolulnak az égre,Nincs szellő, mi fesse kékre.Elveszik. Örökre.  Nem lesz nappal, nem lesz éjjel,Csak a sötétség szerteszéjjel. Elveszel. Örökre.   Virágzó mennyország helyett,Új, izzó pokol termett.Megmarad.…..
Brill Séró Felvezető 2009.08.25 13:07:00
 Most, hogy túlestünk a bevezetőn, jöjjön a történet felvezetése. :DEgy konkrét esetet ragadnék ki. Remélem a kolléga majd megbocsátja vétkeinket, s feloldoz bűnünk súlya alól! Ezért szeretném gyorsan leszögezni, hogy nem rosszindulat, bántás vezérelt eme fondorlat…..
Ígéretemhez híven jövök a másik oldal történeteivel is. Mint tudjuk a társkeresés nem egyszerű dolog, meg van a maga szépsége és buktatója. Két barátom eseteiből szemezgetek, az egyiket nevezzük mondjuk Légiós Tündérmackónak, a másik meg legyen Bond Béla. Ma Légiós…..
Brill Séró Gyűllölek! 2009.08.09 13:06:00
 Minden egyes nap félve kelek fel. Félve és remegve, hogy mikor jössz el újra. És ha jössz, vajon milyen leszel? Néha csak úgy betoppansz, minden előzmény nélkül, néha már tudom, hogy hamarosan megjelensz. Ám mégis félek, szörnyű a bizonytalanság.Nem tudom, hogy amikor itt…..
Brill Séró Életem első 2009.08.02 11:08:00
Életem első blogbejegyzése. Micsoda fantasztikus pillanat! :) Nem kell ám semmiféle patent frizurára asszociálni az oldal címéből, legyen annyi elég, hogy mivel játékos kedvű vagyok, a Berill Shero-t piszkálgattam meg. A Sherot mindenki rendszeresen sérónak olvassa, ejti, holott az…..
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
captain 2007.07.07 17:59:03
Drágáim! Én is egyenruhát hordok, igaz, hogy (még) nem rendőrit, de ami késik, az sajnos nem múlik... Balázs: minden tiszteletem a tiéd, szerintem nagyon fontos, hogy ilyen helyzetekben az állampolgár ne legyen "nyuszi". Ha igaza van, akkor 1000 ellenében is igaza van! Engem pár évvel ezelőtt igazoltattak a "kedves" kollégák, jó képességű főtőrzsőrmester és őrmester, épp vidékről indultam vissza Bp-re, szolgálati úton voltam, de civil autóban és civil ruhában. Megállítottak, mert mint mondták: "láttuk, hogy iszik vezetés közben". Ja, ice tea-t. Átadtam az ilyenkor szokásos dokumentumokat - én mellesleg köszöntem, ők nem -, de a szolgálati igazolványt és a jelvényt nem mutattam. Kíváncsi voltam. Belekötöttek, hogy nem az enyém az autó, ugyan honnan van? Mondom, az élettársamé. A jogsimban - régi típusú - szerepel, hogy "szemüveggel vagy kontaktlencsével vezethet". Hol a szemüvegem? Mondom, bent van a lencse, így nem kell szemüveg. Na ne akarjam őket átverni. És olvastattak volna, hogy látok-e. Elolvastam a jóképességű főtörzs számára a kollégája jelvényszámát, aki tőlem kb másfél méterre állt. Erre kiakadtak, hogy ne olvasgassam a jelvényüket, mit akarok én ezzel a bizalmas információval, innentől üvöltve, habzó szájjal kommunikáltak velem... Aztán meg szálljak ki, mert ittasan nem vezethetek, és előállítanak, az autónak meg majd utánanéznek, hogy nem loptam-e. Kérdem, hol a szonda? Erre ők: az látszik ennyi év tapasztalatával, hogy egy részeges típus vagyok (soha nem iszom alkoholt, de ők biztos jobban tudják). Erre én: na jó, akkor vegyék elő a szondát, meg szóljanak be a rádión, hogy a kocsit körözik-e. Hogy én ne írjam elő, mit csináljanak. Amúgy meg is beszélhetjük az ügyet normálisan, csak vegyem elő a pénztárcámat. Kérdem nagy ártatlan képpel: ha ittas vezetésen kapnak valakit, akkor azt miért akarják helyszínen bírságolni? Persze ők nem erre akartak kilyukadni, de már nagyon idegesek voltak, mennyire "hülye" vagyok. Aztán elkezdték leellenőrizni, hogy minden meg van-e az autóban, ami elő van írva, és műszakilag rendben van-e. Hát megvolt, rendben volt. Pech. Na, akkor lesz szondázás, vagy mehetek? Ne ugráljak, mert lecsapnak, aztán bizonygathatom, hogy nem én kötöttem őbeléjük, és hogy sokat lehet kapni hivatalos személy elleni erőszak címén, amit ketten is fognak bizonyítani ellenem. Mondom, tudom, mennyit lehet kapni. Akkor fogjam be, hol a tárcám? Elővettem a táskámat, belőle a tárcámat, abból pedig a szolgálati igazolványt és a jelvényt. Aztán tájékoztattam őket, mennyire sz*r is lesz most nekik, mert történetesen ismerem a kapitányukat... Pár hónap elteltével mindkettőtől megvált a Police, de az én ügyem már nem is kellett a dologhoz, az csak a hab volt a tortán. Ja, még annyit, hogy alacsony, törékeny alkatú nő vagyok, és gondolom minden ügyész elhitte volna, hogy én kötöttem beléjük... :)) HAJRÁ BALÁZS!!!