Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nalla_

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen! Megérkezett a várva várt Dr. Dre album első single-jének a Kush-nak a veideóklipje.... Egyre több az esélyünk hogy jövőre kézhez kapjuk a Detox-ot. A videóklip rendezője az a Joseph Kahn aki legutóbb Eminemnek rendezte a Love The Way You Lie videóklipjét. A videót és a…..
Yooo niggaz.meérkezett a már kb. 10 éve várt Detox-ról az eslő track Snoop Dogg és Akon közreműködésével....Dr. Dre in da house...csekkit. Letöltés: Dr. Dre ft. Snoop Dogg & Akon – Kush | Mediafire..
Nalla_ 2010.11.16 21:33:14
Valljuk be, erre nem számított senki...már meg is érkezett Rihanna és Eminem, vagy úgy is mondhatnánk hogy Eminem és Rihanna óriási slágerének, a Love The Way You Lie-nak a második része...csekkit. Letöltés innen.... UPDATE-2: A teljes dalszöveg a tovább mögött...…..
Az XXL novemberi címlapján mint arról már hírt adtunk, 50 Cent és Soulja Boy szerepel, az újság hasábjain pedig interjút is olvashatnak Ferrari F50-vel a szerencsés olvasók.A magazin még nem jelent meg, de egy részét már kiszivárogtatták az interjúnak, amelyben 50 Cent azt…..
Nalla_ 2010.10.29 09:32:18
Hallhattunk különéle pletykákat, keringtek a neten már tracklistek, de ez a hivatalos....Eminem és Rihanna slágere folytatódik.1. S&M 2. What’s My Name? Feat. Drake 3. Cheers (Drink To That) 4. Fading 5. Only Girl (In The World) 6. California King Bed 7. Man Down 8. Raining Men…..
Nalla_ 2010.10.23 11:31:03
@slima: mindenki le fogja tölteni Eminem miatt!!! :D...sztem lesz aki még meg is veszi és itt elsősorban csajokra gondolok! ;)
Az Amerikai zenei díjátadó egy picit hangosabb lesz idén ... akár így is mondhatnánk, hiszen Rihanna fogja megynitni a gálát, akinek vadonatúj 'Loud' című albuma a ceremónia előtt 5 nappal kerül a boltokba.Az énekesnő nem csak mint előadó vesz részt az eseményen, hiszen két…..
Megérkezett hát Rihanna következő albumáról, a Loud-ról az első single videóklipje az Only Girl (In The World). Nézhetitek a tovább mögött... ..
Nalla_ 2010.10.14 21:42:10
@slima: :D :D :D:D Ribancka! :P..aki nem tud élőben énekelni!! az Only Girl akinek nem megy még a LTWYL senem!! :))
Justin Bieber azokután hogy vállveregtést kapott Dr. Dre-től, Kanye West-től, Drake-től és Game-től is, úgy döntött hogy ő igenis tehetséges lenne rapperként is. És ezt nem csak úgy magában gondolta mélyen elásva a tudatalattiában, hanem leklesen elkészített egy freestyle…..
Nalla_ 2010.10.14 16:29:02
@D12: de legalább jó valamire...seggdugasznak!! ;) :DD
Nalla_ 2010.10.14 17:46:07
@slima: én tuti bomlásnak indulok a fájdalomtól...
Augusztusban már volt egy ilyen szavazásunk, ahol szoros csatában végül a Not Afraid győzedelmeskedett, most viszont megérkezett a Recovery harmadik hivatalos single-jének a videóklipje, így hát itt az ideje hogy összeeresszük az elődökkel.... Szavazzatok hát. Not Afraid  …..
Nalla_ 2010.10.02 20:42:12
@D12: a 3.A.M. nekem is nagy kedvencem, minden téren, de a klip az nagyon odab*sz! :DD ;)
Már nem kell sokat várni hogy debütáljon a klip, viszont addigis nézzétek meg belőle ezt a részletet... ..
Tegnap este folytatódott Eminem és Jay-Z közös koncertsorozata New Yorkban, Jay-Z szülővárosában...videók most is vannak, és most is meg lehet őket nézni a tovább mögött. Először néhány kép, majd az ugrás után a videók....jó szórakozást. ..
Jennifer Lopezről már egy ideje alig lehet valami hallani, most viszont összeállt The Dream-el és officer Ricky-vel egy közös dal erejéig...csekkit. Letöltés: J.Lo ft. The-Dream & Rick Ross- Run The World (Tags)..
A tovább után a blog fél-'névadó' dalának a videóklipje...   ..
Nalla_ 2010.09.02 21:12:25
Letöltés: Usher f/ Lil’ Kim & Jay-Z – “Hot Tottie (Remix)”..
Megérkezett hát Eminem és Rihanna közös klipje a Love The Way You Lie című dalhoz. Videó és HD letöltés a tovább mögött.   Letöltés: Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie..
Nalla_ 2010.08.06 11:19:18
@slima: hááát igen az egész albumot meglehetneklippesítenivagy talánmég a your never over...:)..:D
Nalla_ 2010.08.07 00:59:39
@D12: egyetértek!!! :))
A lányoknak kedvezek most, esetleg a Christina Agulera fan fiúknak...én személy szerint bírom a csajt. Ha ti is, akkor kattintsatok a tovább-ra, és megnézhetitek vadonatúj albumáról, a Bionic-ról a legújabb hivatalos videóklipet. ..
A kérdés egyszerű....szavazzatok :) ...kommentben lehet indokolni, hogy kinek melyik klip miért tetszett jobban. Not Afraid Vs. Love The Way You Lie Melyik klip a jobb szerinted? Not Afraid…..
Nalla_ 2010.08.07 00:34:20
@slima: én még nem szavaztam...:(..nem tudok dönteni!!! nem lehet mindkettőre??? az egyik azért teccik nagyon mert felemelő és folyton borsódzik tőle mindenem ...ez a Not AFRAID és ettől mindig sírnom kell(persze pozitív értelemben), mert tudom...vagyis sejtem min ment keresztül ez alatt a pár év alatt Em és sztem mindenki lelkének kell ez a szám!!!- másikat meg azért, mert az meg egyszerűen fájdalmasan szép...Love the way you lie..benne van minden!!! aki volt szerelmes az tudja! aki ismeri Emet az is tudja, h nem kicsi Kim is van a dologban! Ugye? Nekem az ő szerelmük is eszembe jut róla!! Meg ez csajos is és szép meg szomorúúú!!! Ahhh! Sztem itt nehéz dönteni, mert nem egy kategória a két szám, mindegyik más....és ezt úgy állitom, h nem tudok angolul("rendesen") és nem értem a szöveget rendesen..persze értem a lényeget meg stb.!!! a video mindkettő jó, sőt kurva jó, dehát tudjuk, h Em csak jókat csinál!!! :)))...na de szavazni kell és mostani "lelkiállapotomra" hivatkozva és mivel én NŐ vagyok ééénnnn aaaaaa.....státtátátáátáááttátátá, dobpergésssss......aaaaaa.....NOT AFRAIDre szavazok!!!! :D...holnap meg a Love the way you liera! ;)) lehet olyat?...vagy regisztrálok más néven és akkor úgy!!! :DDD..nem! Not Afraid, mert Em egy STRONGER HARCOS!!! ;))) (ha valaki ezt a kommentet megérti, akkor le a kalappal!!!) pííííísz ;)
Nalla_ 2010.08.07 00:37:58
@beny92: egyetértek!!! :D ez aaaz, sztem se nagy durr a Megan meg a Domi..jobban is el lehetett volna játszani!;)...de azért jó ez is, meg a dal is!! de a Not Afraid a BEST!!! :))
Tegnap este Drake az OVO fesztiválon lépett fel Kanadában, és a show végén olyan nagyágyúkat szerepeltetett vendégként, mint Eminem és Jay Z.   Eminemmel közösen előadta a Forever-t, míg Jay Z-vel a Run This Town-t.....csekkit a tovább mögött.…..
Nalla_ 2010.08.03 17:48:08
@D12: nemtudom mi lehet a gond..nekem működik...milyen böngésző?
Így van....Az MTV megerősítette, hogy Eminem és Rihanna listavezető slágerének, a Love The Way You Lie-nak a videóklipje náluk fog debütálni világszerte, csütörtökön éjjel, augusztus 5-én.Mindenképpen érdemes lesz hát aznap visszanézni hozzánk...az MTV csak annyit mondott,…..
Nalla_ 2010.08.03 17:12:49
@D12: itt lesz az én tudom, ismerem már pár éve!! ;) csak lessed...nem maradunk le semmiről az tuti!!! :))
FRISSÍTVE Megérkezett hát Eminem és Rihanna közös dalának a forgatásáról az első 3 fénykép. Mint arról szó volt, a Love The Way You Lie klipjét már forgatják, és hírek keringtek arról is hogy Megan Fox is szerepelni fog benne...azért említem ezt újra, mivel most legújabban…..
Megérkeztek a számok, és a számok nem hazudnak.Eminem múlt héten megjelenő Recovery című albumából csak Amerikában mindösszesen 741,000 kópia fogyott hét nap leforgása alatt.Ezzel Eminemnek ez már a hatodik albuma a 7-ből ami az első helyen debütált (kivétel a The Slim Shady LP…..
Visszatértünk, és sook sok Eminem videónk van, kezdjük egyből Eminem és Jay szereplésével David Letterman showjában. Kattintsatok a videókért a tovább-ra. ..
Mr. West visszatért a díjátadók világába tavalyi emlékezetes szereplése után, és mint fellépő részt vett a ma hajnalban megtartott BET Awards-on. A videóanyagot a tovább után megtekinthetitek. ..
Mint ahogy arról már szó volt, tegnap este a BET Díjátadón Eminem is fellépett, ahol előadta B.o.B-val és Keyshia Cole-al közösen Bobby Airplanes part II. című dalát, majd egy gospel kórussal közösen a Not Afraid-et. A videót a tovább mögött megtakinthetitek...   Youtube…..
Nalla_ 2010.06.30 16:09:22
@slima: hááát ez nagyon gááááz, de komolyan...ez a nő katasztrófa!!!!