Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kltzsolt

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt a mai nap Torkos Borza, szegény olvasónk, úgy tűnik, alaposan megjárta az Aegon biztosítóval. Zsolt azt állítja, hogy több értesítést és számlát nem kapott meg a biztosítójától, amit akkor nem vett észre, később pedig az önmagában jelentéktelen tartozás miatt súlyos…..
kltzsolt 2010.05.06 23:14:36
@vj85: nos valóban igazad van:-)

de van ott egy másik blogom is: photokatakomba.blogspot.com azt hiszem ennél a témánál érdekesebb dolgok vannak ott :-)

Mindenkinek szeretném megköszönni a hozzászólásait, rengeteget tanultam belőlük, teljesen mindegy ki milyen hangnemben tette...tényleg csak köszönettel tartozom mert rengeteg dologra világított rá.
kltzsolt 2010.05.06 23:20:14
@zsigacsigabiga2: és eszem ágában sincs senkit sárba tipoirni, és nem az ügyintézővel van bajom (ezt el is szoktam mondani szegényeknek), de sajnálatos módon éppen ők képviselik az érintett céget, és sajnálatos módon velük kell valamilyen módon megoldást találni....és ezt nekik is meg kell érteniük, hogy szemeben akkor és ott ők a másik fél, ahogy máskor az ügyfélnek én vagyok az...nem személyes, ahogy szokták ezt mondani :-)
Mennyire tudnék valójában tettleg bántani ilyenek miatt embereket? Semennyire...ennél sokkal súlyosabb társadalmi problémák vannak emberek etikai normái miatt...
kltzsolt 2010.05.06 23:24:41
@Kifordított kacagány: ellenkeznem kell veled.
Nem szép állatfajtának titulálni a dolgozót. Nálam nagyon jó srácok dolgoznak szívvel lélekkel és rengeteget köszönhetek nekik....és ez kölcsönös. Szüleim pl. kétkezi munkások...nyomdászok és könyvközők akik egy életet ledolgoztak becsülettel.....
 A történet nagyon kellemes…..Vásároltam egy autót 2009.12.14-én és azonnal a kereskedésben meg is kötöttem kgfb-ét egy biztosítónál…nevezzük Egonnak (csak, hogy nem mondják hogy a nevén neveztem). Januárban jött is a csekk amit azonnal befizettem, azaz…..