Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbikfan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 LAKATOS ATTILA ÖNJELÖLT CIGÁNY VAJDA FIÁNAK LÉNÁRDNAK A BÖRTÖNBŐL VALÓ SZABADULÁSA!   FILMET AJÁNLOM: AZ ADÓHATÓSÁG, A RENDŐRSÉG SZERVEZETT BŰNÖZÉS ELLENES OSZTÁLYÁNAK, A POLITIKAI ERŐKNEK, AKIK HITELT ADNAK ENNEK AZ EMBERNEK A SZAVÁNAK, ORBÁN VIKTOR,…..
...az persze nem érdekes, hogy naponta vernek agyon kedvtelésből cigányok magyarokat????!!!!!!!!!!!!!!! - írta egy kedves kommentelőm a gyöngyöspatai polgármester polgárháborús lázálmai kapcsán, utalva arra a jobboldalon axiómaként kezelt vélekedésre, hogy az erőszakos…..
jobbikfan 2012.04.23 03:12:21
@Tallono: Hülye vagy apukám ?

A rasszisták gyűlölködnek és ölik a cigányokat és amikor a cigány visszaüt akkor az neked meglepő ?

Időseket ölnek ?
Hogy is volt Akarattyán ?

Gyerekeket ölnek ?

Hogy is volt a 4 éves Robika , vagy a létavértesi kislány arconlövése ?
A gárdisták iskolai terrorja Gyöngyöspatán ?

Ezek nem számítanak ?

Azok a gyerekek semmit nem tettek, senkit nem bántottak aki őket bántotta az aljas rasszista gazember

De az is aki nem emeli fel ellenük a hangját, aki megengedi, sőt örül hogy ártatlan gyerekeket gyilkolhatnak a mi hazánkban
Mert az nem állapot, hogy itt van egy lassan milliós, folyamatosan szaporodó problémahalmaz, és nem hogy nem aknázzuk ki azokat a lehetőségeket, amik bennük rejlenek, de még ráadásul a pofátlan szaporodásuk szülte problémát sem oldjuk meg.Mármint úgy értve, hogy nem oldjuk…..
Volt már bőven szó a szegregációról. Szidtuk eleget a jogvédő maskarába bújt kommandókat, amelyek azonnal lecsaptak, ha valahol felszaporodott vagy éppen lecsökkent a cigány tanulók száma. Emlegettünk eseteket, amikor ezek a kommandók éppen a cigányokért folytatott áldozatos…..
jobbikfan 2010.11.15 18:48:09
Egy két dolgot azért kihagytál.

Meg keresni az okát miért agresszív pár cigánygyerek és megoldani a problémát.
Magam akkor voltam agresszív és ezért rengeteget vertek a tanárok mint "szemét kis cigány purdét", amikor vissza kellett ütni.

Fura mi ?

Beszélsz arról hogy a cigánygyerekek agresszívek és nem akarnak tanulni, de meg sem közelíted az okok keresését, így hogy akarsz segíteni ?

Nem tűnt fel neked hogy minden gyerek agresszív lesz akit valamiért rendszeresen csúfolnak a többiek ?

Gondoltál már arra hogy mit tettél volna 4 évesen amikor egy váratlan mozdulattal arccal nekilöknek egy rácsnak ?
Vagy amikor valamelyik kis idióta véletlenül hozzád ér és ordítva rohan körbe körbe az iskolaudvaron hogy segítség "cigányos " lettem ?

Nem csoda ha a cigánygyerekek egy része iskolaréme lesz , hiszen eleve mindenki gyűlöli őket , azt kell mondjam , hogy 6 évesen még teljesen ok nélkül
Én 4 éves korban döbbentem rá hogy valamiben különbözöm a többi gyerektől, az volt az arccal a rácsnak ügy, ami miatt természetesen én kaptam az óvónőtől és még a kazánházba is bezártak, mert a kis kölök szaladt árulkodni hogy fellöktem őt, pedig nem is rácsnak löktem , neki kicsit sem fájt az arca, nekem meg napokig.

Ő ordított, én bűnhődtem

Elmondom mit kellene először tenni

Rendesen nevelni a kölköket, nem beléjük nevelni a feneketlen gyűlöletet.

Ha ebbe bele gondolsz mindjárt látod hogy teljesen félregondolod a dolgokat.

Lehet , meg kellett volna kérdezni egy cigányt is
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
jobbikfan 2010.11.15 18:18:47
@BushDoctor: mondjuk 60 euro két személynek Pesten se lenne drága , nem tudom létezik-e ennyiért szállás Pesten ?
Az első lépések már megtörténtek a cigányok integrációja felé. Az úgynevezett jogvédő politika, a cigányságot üldözött, sértett kisebbségként felfogó, a felelősséget következetesen a többségi társadalomra hárító gyakorlat megbukott, és vele bukott a cigányságról…..
jobbikfan 2010.10.16 18:29:48
@Mitya Ivanov:

A beás kivételével mind