Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HÜMHÜM

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
HÜMHÜM 2014.04.08 20:11:39
@Csehszlovák Kém: "Orbán is középre próbálta pozicionálni a Fideszt tegnapi sajtáján, nem hallgattad?"
Orbán már évek óta középre próbálja pozicionálni magát, más választása a hatalom megtartására nem lévén.
A klasszikus jobb-bal felosztás már régen értelmét vesztette, de ne tégy úgy, mint aki nem érti. A populizmus ebbe keretrendszerbe nem illeszthető be. Úgyhogy a Fidesz bizony jobboldali párt.
A Jobbik pedig szépen konszolidálódni fog, és nem vitatható el tőlük, hogy bizonyos kérdésekre csak ők adnak reális választ sok ember számára. Ezért 20% a 20%. Az sok ember ám, és hidd el, nem szélsőségesek (legalábbis nagy részük nem az)
HÜMHÜM 2014.04.08 23:29:58
@Csehszlovák Kém: "Pillanatnyi relatív kétségbeesés?"nincs faji alapú bűnözés"????????? Hát nem egy országban élünk... A te liberális bajtársaid nyilvánosan legitimizálták a megélhetési bűnözést, biztosan emlékszel. Tudom, nem illik konkretizálni, de ha a te nagyanyádat vernék félholtra egy tyúkért, vagy 500 forintért, havonta kétszer, feltenném neked a kérdést újra. Fogalmad sincs, mi zajlik ebben az országban. Ha a cigánykérdésre a Fidesz nem talál választ, sokak támogatását el fogja veszíteni. De ne induljon be a fantázád, semmi genocídium. A gyermeknevelési és támogatási rendszer megváltoztatása, oktatás, stb...
És ha tetszik, ha nem a te oldaladnak is fel kell is mernie, hogy aJobbik semmivel sem szélsőségesebb, mint a te vitaindító írásod. Nincs nálatok a Szent Grál öreg...
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
HÜMHÜM 2011.06.18 23:09:22
@pupak30: Valamit félreértettél, vagy én fogalmaztam rosszul. Talán az elv nem is jó szó arra, ami mentén szerintem a gyerekeket nevelni kell. Inkább értékeknek mondanám. Pontosan innen indultunk ki, szerintem ugyanis a keresztény értékek azok, amik mentén élni és nevelni érdemes. Ebbe például a homoszexualisok exhibicionista magatartása nem fér bele.
Annyit engedj meg megjegyezni, hogy a nevelés azért mégiscsak a gyermek személyiségének a formálása. Azoknak az értékeknek a mentén, amit fontosnak tartasz. Ha ezt nem teszed, és hagyod a gyermeket szinte önmagától formálódni, sok súlyos konfliktusban lesz részed
HÜMHÜM 2011.06.18 23:16:14
HÜMHÜM 2011.06.18 23:22:45
@pupak30: Tök igazad van. Az elmúlt 70-80 év tönkretette ezt a népet, és nem feltétlen csak a kommunizmusra gondolok. Ez az ország már régen nem katolikus, mégcsak nem is hívő. És a hit - bármiben - hiánya nem tesz jót nekünk. Kellenek ikonok, bástyák, amibe tudsz kapaszkodni. Ezeket kell átadni az utódoknak.