Regisztráció Blogot indítok
Adatok
night5

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
night5 2010.03.29 16:51:17
@Plumper: te is pont olyan vagy mint ez a lökött nő, csak ellenkező előjellel. Pont úgy viselkedsz, mint a hazád. Neked Izraelben lenne a helyed, Morvainak meg Plesztrinában, oszt egymást öljétek.
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
A 2026-os országgyűlési választások előtt három héttel szinte minden eldőlt, csak egy kérdés maradt nyitva. Éspedig az, hogy bejut-e a parlamentbe a Magyar Demokrata Fórum. Dávid Ibolya, az utolsó rendszerváltó politikai alakulat elnöke – akit a sajtóban egy ideje a…..
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
Mesterházy Attila szereti a nyakkendőt. A bizsergetően izgalmas értesülés a létező leghivatalosabb forrásból, az MSZP honlapjára kitett "bulvár interjúból" derült ki, amit egy vidéki kampányfellépésre menet az autóban rögzítettek. A szocialisták…..
night5 2010.03.23 11:01:33