Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Globus-konzervatív

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy a reklámfotókon nem ugyanazt az ételt látjuk, mint amit valójában kapunk, szerintem mindenki tudja (akinek kétségei vannak, annak itt egy kijózanító válogatás), de hogy azok a bizonyos fotók illetve felvételek hogy készülnek, és a végeredménynek mennyire kevés köze…..
Globus-konzervatív 2010.07.05 19:53:16
@alessandro fabbro:
Legáltalánosabb, hogy szakácsok fejlesztik magukat a filmbűvészeti szakmára. Fantasztikusan érdekes és izgalmas dolog- annak aki szereti azt, ha nap, mint nap lehetetlen feladatok elé állítják, mert a megkapott terv, a storyboard soha nincs egyezésben a rendező, pláne a megrendelő elképzeléseivel. Legközelebb Hollandiában van speciális képzés, de kreatív hevület nélkül kár belevágni. A munka-a cikkel némiképp ellentétben- nem, és határozottan nem!- a csalásról szól, hanem a filmbűvészet speciális voltáról. Lehet egy színész kolosszális a színpadon, mégsem lesz belőle jó filmszínész, de ez vissza is igaz. Komoly cég a packshotban nem is enged idegen anyagot használni, inkább téged izzaszt, hogy a kilencven fokos lámpafényben két órás beállítgatást követően is deres maradjon a söröspohár.
Rendkívül izgalmas szakma, meg is fizetik, jól, de csak akkor válaszd, ha otthonos vagy a vaskohászatban, faiparban, kémiában, csillagászatban és ebtenyésztésben. Ha van hozzá affinitásod, akkor a raftingolás pókhálóeltávolításnak, a Himalája palack nélküli meghódítása hetes busznak, egy rablótámadás átélése ünnepi körmenetnek fog tűnni.
Egy háromnapos forgatás után egyhetes reabilitációs időszak szükséges, a negyedik nap után már felismered édesanyádat, a hatodikon már nem is nagyon lősz a pissoir mellé.
Globus-konzervatív 2010.07.05 20:17:07
@aszakács:
Gyuri ! Nem kellene olyan otromba hülyeségeket tanácsolnod a rádióban, takarékosság címszóval, hogy másfél liter vízben ki lehet főzni egy kiló tésztát ( emlékeztetlek: egy kiló tészta-tíz liter víz, elsős tankönyv, ennyire nem kel elmenni a pénzhajhászatban, profi tudással többre lehet jutni, csak ahhoz tanulni kell. Mindig.), meg egyébként sem ártott volna némelyes világot járva tanulnod, mielőtt itt tömjénezed a provinciális ostobaságodat.
Globus-konzervatív 2010.07.05 20:49:58
@alessandro fabbro:
Nem állt szándékomban Téged elriasztani: hallatlanul érdekes SZAKMA!!! Élvezetes,s főképpen igen szerethető! Magyar, de még európai viszonyok között is tisztes megélhetést biztosít. Ez már csak ráadás.
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..