Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catchcamatian

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Catchcamatian Boldog karácsonyt! 2010.12.19 19:28:00
 ..
Catchcamatian S ha ünnep akkor... 2010.10.28 20:39:00
Az első témám az iskolai ünneplő. Egy olyan topic, amiről keveset beszélnek érdemben, főleg azért mert a diákokat érinti, és a tanárok adják az utasításokat, azt pedig megszokhattuk, hogy egy ilyen felállásban a legritkább esetekben fordul elő értelmes párbeszéd.…..
What really grinds my gears ERYF 2010.09.27 22:54:00
A vízitúra elmaradt mivel nagyon kifogtuk az őszt - helyette csináltam mindenféle jót, mint például több borfesztivál, társosjáték-tesztelés, szerepezés, vitakör, kocsmázgatások, meló meg kiélveztem, hogy a nyártól eltérően legalább megszakításokkal ugyan, de itthon vagyok…..
Catchcamatian Mit állítunk? 2010.11.14 11:15:00
Az, hogy a magyar közoktatási rendszer úgy szar ahogy van, lerágott csont. Ez azon ritka témák egyike, melyben a diákok, a tanárok, a bal- és a jobboldal is egyetért. Arról sincs szó, hogy nincs ambíció a helyzet megváltoztatására, elég csak Hoffmann Rózsa magyarságismeretes…..
Catchcamatian Ünnepnap a mai 2010.10.28 20:33:00
Üdvözletem! Elindult a blog, azok a bizonyos DOLGOK folynak és működnek. Nem kívánom, hogy ezrek böngésszék nap mint nap az oldalt... -viszont amit közölni szeretnék azt minél több emberrel szeretném megismertetni.Miről is szólnak a DOLGOK? Főként Kecskemétről, diákokról,…..
Tisztelt Nyugdíjas! Magyarország miniszterelnökeként azért keresem föl most levelemmel, mert úgy gondolom, hogy az idős emberek az eddiginél sokkal több figyelmet érdemelnek a politika részéről, ezért kormányom kiemelt feladatának tekintem, hogy ezen a területen is előre…..
A párt ajkai csoportjának kezdeményezésére szeptember 11-re arab–magyar barátság napját szervez a Jobbik. A hastáncoslányokkal, bazárral, koncertekkel és görög gírosszal meghirdetett rendezvényt épp a World Trade Center lerombolásának évfordulójára időzítették, amivel…..
Sri Chinmoy 1988-tól kezdett egy karral embereket emelni a feje fölé, hogy „ezzel a jelképes gesztussal fejezze ki háláját az emberiséget szolgáló munkásságukért”. Ennek a programnak az „Egység-Szívvel Emeld Fel a Világot” elnevezést adta.Több mint 7500…..
Haldokló pelikánok; fekete, olajjal áztatott tengerpartok; munkanélkülivé vált halászok – csak pár emlékezetes és egyben megdöbbentő címlapfotó és főcím arról, hogy a British Petrol olajkonszernnek sikerült összehoznia a legnagyobb környezeti katasztrófát Csernobil óta…..
Catchcamatian 2010.08.08 11:04:46
index.hu/tudomany/kornyezet/2010/07/28/ot_kornyezeti_katasztrofa_amik_durvabbak_mint_az_olajfolt/

Miért érzem úgy, hogy ezek kurvára nem érdekelnek senkit, szemben a BP minden mozdulatával...?
Szép dolog a környezetvédelem, mint kozmopolita fiatalok mi is igyekszünk a lehető legkisebb szemetet hagyni magunk után, illetve szabadidőnkben (ha lenne olyanunk) még fákat is ültetnénk. Tiszta szerencse, hogy nemes cél érdekében is lehet bulizni, a május 10-ei Madarak és Fák…..