Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dévigyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hello mindenki!Hat en sem gondoltam volna hogy ilyen 'hamar' lesz uj bejegyzes, de hala par ismerosnek /akiket sajna nemis ismerek/ ujra ugy ereztem, kozze kell tennem gondolataim. Tortent ugyanis, hogy olvastam egy idezetet facebookon... Most ez 'adja'... Minenfele idezeteket postolunk...neha…..
dévigyi 2010.05.13 23:46:35
HaliGali

Tökre egyetértek mindennel amit ide leírtál csak pár gondolatot írok le..."a legalapvetobb erzelmi szuksegletunk, hogy szerelmesek legyunk,... s aki meglatja bennunk a szeretetremeltot."
Szerintem aki így gondolkodik-ahogyan írtad- már túl sokat csalódott élete során és inkább a boldogtalanabb utat választotta. Azonban szerintem az ilyen emberek közül az is előfordulhat, hogy valaki már volt szerlemes, azonban újból az akart lenni és azt kereste hosszú ideig azonban az eltelt idő alatt és a csalódások miatt "üres" lett. A szerlmet nem keresni vagy akarni kell mert akkor nem fog "sikerülni". De szerintem aki már egyszer érezte a lila ködöt annak sokkal fényesebben kellene a világra néznie. Mert sajnos a mai "globalizált" világ és sok más miatt egyszerűen vannak olyanok akiknek nem is volt lehetőségük, hogy érezzék a szerelmet, netán még szeretetben sem volt részüük, mert úgy alakult az életük. Szerintem aki kiírta ezt az idézetet nagyot kellett, hogy csalódjon. Renato kommentjéhez kapcsolódva, hogy télleg "azok" az emberek tehetnek arról, hogy a világ olyan lett amilyen kicsit tényleg túlzás. Ugyanis nem mutogathatunk a másikra ujjal, hogy az miattad van így, az úgymond másikfajta ember is tehet arról, hogy világ olyan lett amilyen(nem feltétlenül rossz, de ez 1 másik téma), mert mindenki itt él ezen a Földön és mindenki ugyanakkora felelősséggel bír.
Összeségében szerintem a szerelem egy relatív fogalom, mindenki számára mást jelent, más emlékeket juttat mindenki eszébe... De általánosságban télleg a boldogság forrása és a lila köd jelző is találó;)
Lehet tiszta hülyeségeket írtam, de ez pattant ki a fejemből, és ez a XXXva blog nem külte el az előbb és nem mentettem el, szal másodszorra irtam le mindent, nembaj kicsit írok:D
Na minden jót!!!
Üdv: Dávid
dévigyi 2010.05.13 23:47:25