Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobafett

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy valószínűséggel kiesett a vonatból az a fiatal holland nő, akinek holttestét szombaton fedezte fel a Bécsből Bukarestbe tartó nemzetközi vonat mozdonyvezetője a töltés mentén. Lapunknak a vonat egyik utasa számolt be az esetről, aki az első kocsiból jól látta a holttestet,…..
Bobafett 2008.08.11 14:42:09
isten nyugosztalja szegény holland hölgyet, nyugodjék békében

és bocsánat az OFF-ért, de ez is egy MÁV-os szösszenet, amit gondoltam megosztok mindenkivel

épp most beszéltem rokonokkal, akik három kisgyerekkel 4 órája ülnek a tűző nap által forróvá izzított vonatkocsiban,

mindössze annyi volt a bűnük, h Budapestről Balatonra (Gyenesdiásra) akartak menni MÁV-val
(nincs autójuk)

Fel is szálltak egy "gyors"-ra, ami reggel 10:10-kor indult a Déliből, és elvileg 14:24-re érne Tapolcára, ahol át kell szállni... (mert ugye nem lehet átszállás nélkül eljutni a Tapolca és Keszthely közötti balatonparti falukba)

ehelyett viszont két és fél órát fog késni a vonatjuk (ennyit még megmondott nekik vmikor egy kalauz, indokot viszont nem, és azóta se híre se hamva az öreg kallernak... valszeg azért, mert tök természetes a két és fél órás késés)

és a vonat tele van családokkal, táborozókkal. rengeteg a kisgyerek, akik majdnem megfőnek a vagonokban.

a késés miatt a tapolcai átszállás se jön össze időben, úgyhogy még ott is lesz kis üldögélés a "kellemes, tiszta, friss levegőjű" váróban

Szóval éljen a családbarát MÁV, akik biztosítják, hogy a nyaralás kényelmes és zavartalan legyen. És akiknek köszönhetően annyi idő alatt jutsz el BP-ről Gyenesdiásra mint mondjuk... nem is tudom....
hova lehet repülővel/autóval vagy neadjisten egy "normális vonattal" 7 óra alatt eljutni?
Úgy tűnik a Tv2-nem nem volt elég, hogy beharangozta Maria Garabaszó (ejj , de gyenge szójáték) pornós szereplését. Muszáj volt újra meghívni a bukszaszájút, hogy  Kovival karöltve Ikeában kapható hajtogatható fabábúkkal mutassa be, hogy kefélte meg a 9 srác és hogy…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
Korlátozott darabszámban, május elejétől itthon is kapható lesz az Asus Eee. A 701-es modell, vagyis a 7"-os változatot vehetjük meg 80 ezer forinttól, Windows XP-vel. Öt színben vásárolhatjuk meg, ezek a fehér, fekete, zöld, rózsaszín és kék. Linuxos változat is kapható…..
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..
Azóta nem szeretek kertévéken filmet nézni, amióta az RTL Klub egyszer jól megszopatott minket. Leadták Spielbergtől a Párbajt, aztán se stáblista, se bal hasábban három főszereplő, jött a reklám és mi hülyén ültünk, kivártuk a húsz percet és a következő film…..
Bobafett 2007.08.05 13:11:56
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..