Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jumurdzsák

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A görög bárok és kávézók tulajdonosai tüntettek az életbe lépett dohányzási törvény ellen, mert szerintük teljesen visszavetné a forgalmukat, és jó részük végleg lehúzhatja a rolót. Az a vendég, aki a tiltás ellenére rágyújt, 500 euro büntire számíthat, a…..
Jumurdzsák 2010.10.11 14:38:15
A történet előzménye, hogy most jár le a türelmi ideje az osztrák nyilvános dohányzás elleni törvénynek. Így az amúgy elég érdekesen megfogalmazott irányelveket, korlátokat, engedményeket tartalmazó rendelet szankcionálható. Az egész abból indult ki, hogy – a magát…..
Jumurdzsák 2010.07.12 11:20:41
smoke story A klónok támadása 2010.05.03 21:12:00
  Egyencsomagolású cigis dobozok Ausztráliában Az aktualitások megkívánják, hogy történelmi visszatekintésem közepette néhány betűt vessek a pár napja nagy port kavart „Cigis dobozok ég veletek!” kampány és az ezzel kapcsolatos legújabb kilátások…..
Marla Singer Egyik kedves olvasóm felhívta a figyelmem, hogy volt egy film – A harcosok klubja – ami bizony, sajnos máshogy nem tudom kifejezni, odabaszott. Ebben a korszakalkotó remekműben (állítólag a könyv még jobb) volt egy nagyon emlékezetes női karakter, melyet a…..
Mini válogatás eltűnt korok dohányellenes és dohányárukat népszerűsítő plakátaiból by Slidedream    ..