Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbágyok

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Úgy kezdődött a baj” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, majd így folytatta: „Lassacskán a miniszterelnök, ahelyett, hogy a miniszterekre hagyta volna a munkát, egy miniszterelnök-helyettessel koordináltatta volna a munkájukat,…..
jobbágyok 2010.04.30 16:26:49
@tölgyes: Úgy látom itt Ön az aki semmit nem ért!
El kelett volna olvasni végig az írásomat, nem pedig élből csak ügyesen fideszes elánnal írni. Hiszen Én is azt írtam, és gondolom megérteni sem nehéz. Mi születni szoktunk, minket jobbágyokat nem kell felépíteni. Nem kell ilyen nagy szavakat használni"valaki gondosan és szakértelemmel megszervezi az igazgatás, jogalkotás, törvényhozás munkálatait.. és előkészíti a kormány elé kerülő anyagokat vállalva az előkészítés szakmai felelősségét.Navracsics nagyon jó választás.." azt hiszem itt kacagnom kell, ez történt az előbbi 8 évben is! Mindenki jó volt, mindenki szakértett, mindenki ügyes volt, nagyon jó zsíros kis fizetésekért ami után még adózni sem kell, mert az tiszetelt díj. Mi meg lasan éhendöglünk, de ez onnan nem látszik!! És lásd mi lett a vége. A fidesz is ugyan olyan nép ellensége párt mint -sőt talán még nagyobb -az MSZP. Nem felejtjük 1998-at . Mi jobbágyok le vagyunk sz..va. Pedig a mi vérünkből tudnak olyan jól élni az "URAK" De reméljük már nem sokáig!!!
jobbágyok 2010.04.30 16:29:15
@Sokan kb. 5 millióan nem szavaztak a Fideszre!:
Azt hiszem végre van aki jól látja a dolgot!! Ezt kell nekünk, ha kell utcai harcok árán is meg akadályozni!!!!!!!!!!!! Ne a Mi vérünkből éljenek !!
jobbágyok 2010.04.30 16:35:34