Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pg121

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..
pg121 2007.07.18 23:20:37
Kedves Csili !

Tudod a kötekedésen kívül nem sok tartalma, van a gondolatodnak.
Semmi közöd a családomhoz, még ha egy nagyon jó barátom meg is említette, hogy van családom, még közvetve se említs, kérlek. Köszönöm.
Szerintem foglalkozz a történettel, az elég lesz neked.

A problémamegoldó készségem, abban a helyzetben tökéletes megoldást adott.
Utólag, hogy Gárdonyi Róbert Úr, ügyfélközpontúságról beszél az egy dolog. Ott volt G-Robys pólóban az üzletvezető és a pénztáros is. Ott volt a cég képviselője! „Tehát, ott volt Gárdonyi Úr is.” A legutolsó "proli"-nak is úgy kell cselekednie mintha, övé lenne az egész kóceráj, az üzletvezetőnek meg kellett volna oldania a problémát akkor és ott.
40 percig vártam a korrekt megoldást.
Miután, egyszerű módon, rövidre zártam a történetet, lehet, hogy nem a legjobb megoldással. A 40 perc alatt történtek alapján, semmi esélyt nem láttam a pénzem visszakapására, hivatal ide rendőrség oda, végiggondoltam tettemet.
Mit gondolsz, hogy hétfőn hitegetem az ügyvezetőt, hogy márpedig rosszul adtak vissza pénteken? Ez vicc.
A fórumok, amiket te itt irogatsz, léteznek és pont. Nincs hitelesített Fogyasztóvédelmi vagy Rendőrségi kamera minden közértben, mivel bizonyítok a G-Robys felvétellel?

Szóval a véleményem tömören, hogy olyan primitív vagy, mint itt sok másik fórumozó, aki hülyeségeket ír (tisztelet a kivételnek, a komolytalanoknak, akik okosan elküldenek a fenébe).
Én felvállalom, amit tettem és nem okoskodok, kötekedek feleslegesen, mint Te.

Tisztelettel,
pg121