Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KevinACAB

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
KevinACAB 2010.05.13 12:27:35
@Henke: az elmúlt 4 spanyol szezonjaban 19,16,32,18 gólt lőtt, arra utaltam h egyenletesen sok gólt lő, nem pedig 1 kiugró szezonja volt.Másrészt jönnek itt sokan h a Mu-ban nem ment neki, lehet nem feküdt neki az angol bajnokság, másrészről fiatalabb is volt, nincs olyan játékos aki később ér be???
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
KevinACAB 2010.04.30 10:10:14
@Chicagoi: Atléticonak ez az 58. idei tétmeccse volt és még van 6 tehát 64 meccse lesz, ami több mint a Fulham-nek.