Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mizoter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándékot nem csak kapni, adni is jó! Így az ünnepek alkalmából szeretnénk mi is megajándékozni néhány partnerünket. Ezért azt találtuk ki, hogy azok közül, akik jelentkeznek, véletlenszerűen kiválasztunk 100 e-mail címet és megajándékozzuk a tulajdonosát. Vásárolni nem…..
"Ebben az évben is játszatsz az adventi nyereményjátékban! Látogass el az www.adventinyeremenyjatek.hu oldalra és játssz az értékes nyereményekért!Napi nyeremények, értékes fődijak, melyekért érdemes játszani. A játékban való részvétel ingyenes.Ha szeretnél…..
mizoter 2010.11.30 09:59:19
"A nyeremény egy síelős hétvége Svájcban. 2 fő részére szóló repülőjegyet lehet nyerni a SWISS közvetlen Genfi járatára, turista osztályon, és 3 éjszakára szóló szállást a Wallisban, egy 3 * szállodában reggelivel, 2 napos síbérlettel!A nyereményjáték 2010.…..
Wallis – a határtalan szabadság!  Nyerjen egy hétvégét Svájcba! Síelés szerelmeseinek egy 2 napos ajándék síbérlettel!  Svájc legnagyobb bortermelő és szőlészeti régiója kincsek egész sorát rejti, a régió gasztronómiája  garantálja utazásunk ízbeli…..
Napok óta rongálják az idegeinket az Auchan reklám elhízott anyagias hörcsögei (vagy kukoricadisznói). Aki nem látta volna: két hörcsög (vagy k. disznó) beszélget a terráriumban, hogy a bevásárlásból hazaérkező család mit fog vajon hozni nekik. A stílszerűen jin-jang…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
mizoter 2010.04.30 10:53:40
@simahomlok:
Én eddig sehol sem láttam, hogy azt mondták volna van köze ak ódnak a timescape-hez. Itt egyértelműen az van ami minden nyereményjátéknál. Bemutatják a terméket (kamerán látod a működő mobilt sőt még küldhetsz is rá üzenetet) és néha bemutatnak egy kódot amit fel kell jegyezned. A rádiókban is szoktak nyereményjátékok menni amikor bemondanak egy-egy kódot és azokat összerakva kell beküldeni. És ott is többször modnják be mert így ha valaki később csatlakozik be akkor is lenne esélye. Különben egy csomóan hagynák a francba, hogy "áhh már úgy is lekéstem az egészet" Így meg elvileg mindenkinek ugyan annyi esélye van amíg az utolsó kódot ki nem rakják
mizoter 2010.04.30 12:27:29
@simahomlok: my bad.
Azt hittem arra utalsz hogy valahol azt ígérték, hogy a mobilban fog megjelenni a kód.
Töhötöm írása meg azt hittem csak arra utal, hogy ha lenne neki ilyen akkor hasonló dolgokra is tudná használni