Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dokumentációk #2 Lois Lane a képregényvilág egyik olyan emblematikus szereplője, aki jobban beleitta magát a szuperhősmítoszba, mint bármelyik hasonló nemű társa. Elengedhetetlen, ugyanakkor sérthetetlen, így örökké változatlan szerepet tölt be a képregénytörténelemben.…..
Nagy este a mai, Jimmy és Chloe eljegyzését ünnepli Smallville apraja és nagyja, meg egy seregnyi idegen ember, akiket még sosem láttunk. A bárpultnál Lois már alaposan felöntött a garatra, szerinte, mivel józanul sokkal kiállhatatlanabb, Clark szerint viszont mert féltékeny, amiért…..
hogyvolt Smallville 8x07 - Identity 2010.11.01 09:00:00
Jimmy tovább folytatja hadjáratát, hogy leleplezze Metropolis jótevőjét, és ennek érdekében még Loist is próbálja befűzni. A riporternőt azonban nem ejtették a fejére, hülyeségnek tartja az egészet, még hogy szupergyors és szupererős hős, bah! Igaz, hogy naponta lát sokkal…..
hogyvolt Smallville 8x10 - Bride 2010.11.08 09:00:00
Szólnak a harangok, Jimmy és Chloe esküsznek, mint arról Clark és Lois kézikamerás jókívánságaiból értesülünk. Az esküvőt valamilyen oknál fogva a Kent farm pajtájában tartják, bár ez még mindig ésszerűbb, mintha a Luthor-kastély dolgozószobájában rendeznék. Nagy a…..