Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"A múmia"

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk egy, a különböző válogatottak selejtezőit magába foglaló hétvégén, és két nap csúszással talán valamivel higgadtabban lehet elemezni a dolgokat. A nagycsapat az első tét-, az U21 viszont az utolsó téttel bíró meccsét játszotta, és mindkettő vereséget…..
Dobd el a tökmagot komám, hagyd a pultban nyugodtan betevő sörödet, vágd zsebre Novotny Zoltánt és a Körkapcsolást, ragadj meg egy vuvuzelát, és vezesd be végre a magyar futballt a világ nagy vérkeringésébe! Mert csak ennyi múlik. Vagy inkább mégse. Kígyózz egy sorban, hajolj…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
"A múmia" 2010.07.13 13:54:45
@Syztem: Szerintem is fel van fújva a gyerek, megnézem a következő szezont, hogy mennyire tudja megismételni a Bayernben nyújtott igencsak kiváló produkcióját.
A német féltarcsi kellemes focival könnyedén gurított nekünk egy hármast a Népstadionban még májusban. Szombaton világbajnoki bronzmeccset játszik Uruguay-jal.Június elején a hollandok, egy félidőnyi kitartásunk után, könnyedén vágtak egy további ötöst a másodikban.…..