Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AncsAida

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elég az unalmas, a tanulással teli, a kutyátlan, kiállítás mentes napokból és hétvégékből. Hiányzik a nyüzsgés, a rohanás, a kiállítások hangulata, a vereség érzése amikor nagyon jót kapunk (mert még ez is jobb annál mint ami most van), de a legjobban az hiányzik,…..
Ancsus és Aidus Bye, bye 2010... 2010.12.12 19:26:00
 Így közel a 2011-es évhez, úgy gondoltam összeszedet, hogy milyen eredményeket értünk ebben az évben. Sikeres év volt ez és köszönöm mindenkinek aki ehhez hozzájárult. :-)"Nagyon korán eldöntöttem, hogy feltételek nélkül elfogadom az életet. Soha nem gondoltam, hogy…..
 Azt hiszem megint picit túl vállaltam magam felvezetés terén, de most mit csináljak... nemet csak nem mondhatok... Kiesett egy két felvezetendő kutyám, de mit mondjak szuper gazdik szuperül megoldották a felvezetést.SZOMBATA Show team: Reina, Winnie, ChiliA nap természetesen Reina…..
Ancsus és Aidus Szalagavató 2010.12.04 00:00:00
Az osztályomat ugyan nem szeretem, nem olyan emberek (legtöbbjében), akikkel szeretek együtt lenni, de a szalagavató erejéig azért képesek voltunk normálisan viselkedni. És végülis az egész "buli" jól sikerült. A táncunk szinte hibátlan volt és még együtt nevetnünk is…..
Azaz egy újabb felejthetetlen hétvége Szalafőn. Esemény eseményhátán egészen a Keleti PU-tól a Keleti PU-ig.Vonattal mentem Szombathelyig, ahol is kiderült, hogy onnan vonat tovább nem közlekedik helyette vonatpótló van. Felszálltam a buszra és az letett Körmenden, ahová Zsuzsa…..
Reménykedtem, hogy ma azért nyerünk valami nagyot, valami szépet.. A szép meg volt, de a nagy... háát... Mindent összevetve jó kis nap volt ez. Köszönöm a segítséget a kutyakozmetikusunknak, amiért ilyen gyönyörű lett Winnie és Reina, a kis segédeimnek, az álompárnak,…..
Ancsus és Aidus Tell me why?? 2010.10.29 16:25:00
"Tell me why?.." Hangzik a refrén a Sophie oldalán hallható zeneszámban. És valóban: mondja nekem meg valaki, hogy miért? Miért pont ő? Miért neki kellet?Szükségem volt néhány nap amíg feldolgoztam, hogy Sophie nincs többé. Nem az enyém volt, de sajátomként szerettem.…..
Ancsus és Aidus Kiállítások(k) 2010.10.17 18:47:00
 Kicsit elmaradtam a blogolással, de hát tudjátok a suli, meg a kiállítások, na meg a saját kis majmaim mellett nem sok időm jut másra. De most pótlok egy kicsit. Lemaradt Jászberény CAC, MKSZ Budapest CAC, Miskolc CAC és ezen a hétvégén pedig Komárom 2x CACIB.Jászberény CAC2…..
Ancsus és Aidus Kecskemét CAC 2010.09.13 23:00:00
Reggel Anyával ketten indultunk útnak Kecskemétre, Ági nem jött, mert tanulnia kellett, Apa sem, mert délután Forma1 volt. Eseménydús, vidám napunk volt. Induláskor majd' 20 percet küzdöttem a GPS-el, mert baromira nem akart velünk jönni, inkább aludt volna, de nem hagytam! Pici…..
Ancsus és Aidus A Klubnap 2010.09.13 22:18:00
Péntek este fél 8-kor még fogalmam sem volt, hogy hogyan is jutok el másnap (!) a Sarlóspusztán megrendezendő retrieveres klubnapra és speciál kiállításra. Ja és délelőtt jött a telefon Pizsi megsérült, úgyhogy nem tudunk menni vasárnap sem Kecskemétre. Király... ettől jobban…..
Ancsus és Aidus Jégtánc 2010.09.10 12:18:00
 A napokban eszembe jutott, hogy hamarosan itt az új műkorcsolyás szezon. Elkezdődnek a Grand Prix versenyek, majd jön az Európa, majd a Világbajnokság. Kíváncsian várom ki mivel fog előrukkolni, milyen technikai újításokat, új elemeket vetnek be, találnak ki, főleg a…..
 Minden lány életében eljön az a pillanat amikor megtalálja álmai szalagavatós ruháját. Örömmel jelentem eljött! MEGTALÁLTAM! Gyönyörű, szép, habos, díszes, királylányos, de mégis egyszerű. Olyan Ancsás... Amikor felakarsztva megláttam még nem tetszett nem akartam…..
Ancsus és Aidus Debrecen 2x CACIB 2010.09.06 21:07:00
Csak röviden... nem sok kedvem van írni (nagyjából semmihez sincs kedvem mostanában), el is maradtam egy picit a beszámolóval, na meg a suli...Szeretem ezt a kiállítást. Második éve vagyok jelen rajta és mindíg tartogat valamit kicsi, de annál fontosabb sikert. Tavaly például itt…..
Ancsus és Aidus Magyar Polo Club 2010.08.22 12:50:00
Szeretem a lovakat, régebben lovagoltam is, hiányzik, mert csodás sport, ahol egy másik élőlénnyel kell együt dolgozni.Augusztus 21-én lehetőségem adódott eljutni egy lovas polo versenyre, amit a tabajdi Lovas Polo Clubban rendeztek meg ezen a meleg szombat délutánon. Hát mit ne…..
Kérdéses volt, hogy megyek-e. De mostmár tudom, hogy kár lett volna kihagyni.Talán sokan tudjátok rólam, hogy szeretek fotózni, erre a pályára is készülök és remélem egyszer profi fotós lehetek. Mostanában meg is kaptam a kellő megerősítést arra, hogy van bennem fantázia, még…..
Ancsus és Aidus Az én kutyám 2010.08.19 00:07:00
A napokban elment egy olyan kutya, akit én csodáltam. (Sajnálom Adri!) És ez elgondolkodtatott arról, hogy mit jelent nekem a saját kis kutyám, Aida. Szerettem volna, kiállítani és tenyészteni vele, de a sorsközbe szólt és nem lehetett így ő "csak" kedvenc, az én…..
Előszőr... ...utaztam egyedül 80 km-nél távolabb. ...voltam külföldi kiállításon. ...voltam egyáltalán külföldön. ...láttam dolgozó retrievereket. ...láttam dolgozni retrievereket. ...segítettem golden kozmetikázásban. ...voltam…..
Monjuk úgy, hogy ma semmi különös nem történt... csak a szokásos... csak annyi amennyit vártunk... csak az ami tudtuk, hogy meg fog történni...Felvezettem Wiccan Iszkiri "Iszkiri" nyílt osztályos briard szukát és Dr. Kittenberger Katona Zsoltán bírálata alapján CAC…..
Nem utaztam ki, szerettem volna, de anyagi korlátok miatt nem tehettem. Viszont folyamatosan figyeltem az eredményeket a világkiállítás oldalán. Számomra megdöbbentő, hogy mennyi iszonyatosan gyönyörű kutya kapott, sima kitűnő vagy éppen nagyon jó címet és, hogy mennyi a…..
Ancsus és Aidus Budapest OMSE CAC 2010.06.20 21:01:00
Sokan rémisztgettek emiatt a kiállítás miatt, ugyanis tavaly állítólag rémesen meleg volt, rossz volt a szervezettség és kicsi a helyszín is, fák és árnyékos hely nélkül.Hát ez idén sem volt máshogy. Meleg volt, nagyon, egész nap a napon voltam, úgyhogy egy kis napszúrást…..
Ma csak azért mentem volna ki, hogy nézelődjek, ilyen 5 éve nem volt. De végül Soós Andrea (volt matek tanárnőm) megkért, hogy vezessem fel, német import munka airedale terrierjét, Hannét, akit nyílt osztályba nevezett.A bírónő, Sanja Momcilovic Bognic volt, Szerbiából. Minden…..
Hát Komárom... Nemzetközi... kaptuk megint hideget, meleget... sok nevetés, sok könny, sok öröm és nagy balhék... egy "barátság", ami talán nem is volt az, lezárult... lehetőségek vesztek el, nem könnyű, de nincs idegzetem felesleges dolgokon vitakozni senkivel sem. Mert…..
Egy kicsit elmaradtam a blog írással... de hát eseménydúsan telnek a heteim...Most csak az eredményeket és a fontosabb mozzanatokat írok. Nem emlékszem a nap kissebb eseményeire, nagyon mámoros még mindíg ez a kiállítás.Hárman 4 kutyával (1 aussie, 1 husky, 2…..
A Kondor Béla Közösségi Ház ifjúsági fotópályázatot hírdetett és én leadtam a jelentkezésemet, a maximálisan leadható 5 képpel neveztem. A téma kötetlen, lényeg, hogy magukat amatőr fotósnak érző középiskolás fiatalok jelentkezzenek.Május 11-én, kedden…..
A Hugom osztályfőnöke, Anikó néni, szombaton férjhez ment és meghívta az osztályát és a családjaikat az esketésre. Délután 3 körül érketzünk a mennyasszonyos házhoz és ott nagyon kedvesen, szeretettel fogadtak minket. Tényleg örültek a…..
AncsAida 2010.05.13 16:37:34
@dzsuli: P. Szabó Béla bírált. Sokan mondták, hogy nagy jövő áll a kiscsaj előtt. Csak ki kell várni, hogy kifejlődjön, megérjen. Lásd a bátyuskáját... Merlint.