Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vipman

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog! A fiam történetét szeretném megosztani Veletek. Szerencsére mára már csak egy nagyon rossz emlék a betegsége, egészséges kis fickó, akinek a születésnapja lesz nemsokára. Nincs egészségügyi végzettségem, az emlékeimből és a zárójelentésekben lévő…..
vipman 2011.04.11 20:23:25
@ulpinus: .... hogy itt magukat orvosként előadó kommentelők arrogáns, mindenek felett álló, cinikus kioktató stílusa hogyan fejlődött ki.
OFF: az orvosok vízen járnak. Én tudom, a gimis osztálytársaim fele lett orvos, és amikor baj volt mindegyik elhajtott, az ismerős - ugye- ingyen van, élni is kell valamiből. Aztán megvilásodtam, mikor gimis találkozón az egyik kijelentette, hogy a betegeket nem gyógyítani, hanem kezelni kell. Azt azért gyors eltávozással reagálta, mikor elmondtam, hogy a feleségem -a beajánlott beteg- fél éven belül meghalt. Azóta nem hívnak az éves talikra. OFF vége.
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
Mint minden tudományban, a sörészetben is nagyon fontos feladat a tények, jelenségek leírása. Ezért kóstolunk rendületlen, ahogy 250 évvel ezelőtt Linné a lepkéket preparálta. Ennek a munkának egy egyenes folytatása az összehasonlító elemzés. A cél, hogy tisztán lássuk a…..
Kevés hatékonyabb módját ismerem a belvárosi forgalomcsillapításnak - és ezáltal a szmogveszély csökkentésének -, mint egy komoly összegű, kevés kivételt engedő, jól ellenőrzött és jogilag egyértelmű parkolási díjrendszer. A csillapított, úgynevezett "zona…..
Vannak bizonyos szakkifejezések az internetes hirdetésekben, amikkel nem árt, ha tisztában van az ember, ha bármilyen használt motort venne Magyarországon. Természetesen csak irónia. Vagy nem.-Az okmányiroda szerint forgalomba helyezhető: kurvasok utánajárással talán lehet magyar…..
vipman 2011.02.25 08:27:09
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
vipman 2011.01.17 20:06:15
@Birca Maxval:
nyugodtan. fel fog világosítani, hogy a kínai lakosság kb. 10% érti, amit mond. Mondjuk az sem kevés. (feltéve, ha tényleg beszéli)
vipman 2011.01.17 19:29:42
@BruceTheHoon:
mert egy 30-40 év közötti ember sokkal jobban terhelhető, nem nyavalyog a hétvégékért, kevesebbet kér.
renevol: kínai nyelv nincs.
A Nemzeti Múzeum melletti Olasz Intézet kávézója olyan hely, amiről valamiért beszélnek Budapesten. Bemegyünk egy galériába, váltunk pár szót a kiállítóterem tulajdonosával, és azt halljuk, el kell oda látogatni. Kinyitom a Time Outot, és ajánlják. Beszélek az ismerőseimmel,…..
Ez az írás egyszer már megjelent a másik oldalunkon, az Appleblogon, de mivel a tematika miatt azt egészen mások olvassák, mint az Egy nap a városban blogot, úgy döntöttem, hogy leporolva, kicsit átírva, aktualizálva kirakom ide is a legjobb vidéki magyar étteremről szóló…..
Elöntötte az agyamat a szar. Volt már ilyen, és lesz is még. Ilyenkor megengedem magamnak a demagógia luxusát, és bizony a heves kurvaanyázást is. Érzékeny lelkűek és gyomrúak ugorjanak. Tényleg. Foglalkoztam már itt a gyeremekvédelemmel, és annak hiányosságaival. De mi van…..
Mit tehet egy szegény író, ha olyan rest bloggerrel hozza össze a sors, aki még arra is lusta, hogy ellopja a könyvét? Nos kénytelen maga elvégezni a piszkos munkát. Kordos Szabolcs ugyanis áldását adta rá, hogy kitűnő riportkötetét (melyben a nagyközönség előtt zárt…..
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
vipman 2010.11.02 18:42:53
@Körticsek:
te anyukád sírjáRA örökzöldet ültettél? én még ilyen sírt nem láttam, nem is értem. mint, ahogy azt sem értem, hogy a -feleségem+ majd én - dupla sír miért 1x1 méteres, ráadásul közvetlenül mellettünk hogyan lehetnek NÉGYEN ugyanekkorában, mikor tőlünk 50 méterre a '.olompár' anyuka+apuka 20m2 gránittömb alatt nyugszik.
Otthon, okosan...              Erdélyben számos túlméretezett romapalotával találkozhat a vétlen utazó.  A cirádás, bádogtetős épületek többsége mind a mai napig befejezetlen, ami nyilván az építtetők…..
vipman 2010.10.28 17:58:07
vipman 2010.10.28 20:03:06
@SteveJobs:
te mit ittál? nekemiskell! :) tutti agyhalál.
Mindig annak az ügynek a környékén tűnik fel, ami épp a legtöbbet szerepel a hírekben. Ez most épp a vörösiszap-katasztrófa, ezért Magyar György jelenleg Kolontáron szorgoskodik. Elvállalta az áldozatok egy részének jogi képviseletét a MAL Zrt.-vel szemben, no persze nem…..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..