Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roli1011

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: The Juice Is Loose Magyar cím: - Leírás: Peter egy golfozás alkalmával találkozik O.J. Simpsonnal. Összebarátkoznak, és magához költözteti, a városka lakóinak felháborodására. Letöltés (feliratos DVDrip):     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
  ..
roli1011 2010.05.04 17:00:25
@etikone: igazad van
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..
Angol cím: Tales of a Third Grade Nothing Magyar cím: - Leírás: Peter mindenáron szeretné, ha előléptetnék, de ehhez ki kell járnia a harmadik osztályt. Frank Sinatra Jr. visszatér Quahogba, hogy Briannel közösen nyisson egy éjszakai mulatót.Letöltés (szinkronos DVDrip):…..
Angol cím: Love Blactually Magyar cím: - Leírás: Brian új lánnyal randevúzik, ám Stewie tanácsára semmit nem akar elkapkodni. Ezzel azonban csak Cleveland karjaiba kergeti a nőt. Brian mindent megtesz, hogy visszaszerezze, még ha Cleveland exnejét, Lorettát is be kell vetnie…..
roli1011 2010.04.29 19:41:15