Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oberster

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
oberster 2010.05.18 17:15:44
@Tirexi25: Tisztelt Barátom! Már jó sok időt eltöltöttem, hogy feltegyem a navigációt de nem sikerült. Ha lenne rá időd írd már le bővebben hogy tetted fel. Esetleg a linkeket, honnan lehet letölteni. Előre is köszi. Üdv: oberster
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..
oberster 2010.05.11 16:57:13
@alexander103: Szia Alexander! El sem tudom képzelni, hogy mi lehet a baja a mobilodnak. Nekem ugyan ez a ROM van fenn, programokkal, de semmilyen hibát nem produkál. Tökéletesen működik. Ilyen megelégedettséget még nem produkált egy telóm sem. Szerintem meg kellenne próbálnod újra rakni, Kiemelten figyelve a meghajtók formázására. Szívből kívánom, hogy oldódjon meg a gondod. Üdvözöl: oberster
 Készítettem egy kis trükköt, hogy tudjunk olvasni a telefonon .prc könyveket!   Adott egy rendkívül jó ebook olvasó alkalmazás, a MobiPocket Reader. Ez olvassa a talán legnépszerűbb .prc kiterjesztésű könyveket. Az egyetlen bökkenő csak az, hogy a fejlesztők nem…..
oberster 2010.04.30 17:53:53
 Szülinapja alkalmából HyperX kiadta legfrissebb munkáját   Egy újabb Speed kiadáshoz érkeztünk. Bár sokat kritizáltam eddig av Speed ROM-okat, a mostani egy számomra szimpatikus lehetőséget is tartogat. Arról van szó, hogy aki akarja a 3D Feladatkezelőt, annak…..