Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riolobo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az elmúlt években szokásunkká vált, most is összeszedtük az elmúlt év szerintünk legjobb rock/metál videóit. Nagyjából végignéztük azt a több, mint 200 videót, amiről mi is hírt adtunk, meg még vagy 100-at azon kívül. Nehéz volt a döntés főleg úgy, hogy Red Fang…..
2013-ban majdnem egy hónappal hamarabb, június végén tartják meg Tokajban a Hegyalja fesztivált, ahová a szokásoknak megfelelően túlnyomóan rockzenekarokat hívnak, de azért belenyúlnak a partyszíntérbe is. Utóbbit erősíti a mindig nagy bulit adó Scooter, az előbbi legnagyobb…..
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
riolobo 2012.09.19 08:45:50
@kisdobosrw: Attól,hogy ne tudok főzni,meg kell ennem a sz*rt is?

Amúgy a lemezt még nem hallgattam,szóval nem állítom,hogy nem jó.(:
A Down legutóbbi stúdióalbuma után kitalálta, hogy nem ad ki nagylemezt, inkább négy EP-t jelentet meg viszonylag rövid idő alatt. Ebből a sorozatból az első szeptember 18-án jelenik meg Down IV Part I: The Purple EP címmel, és egy dalt már meg is mutattunk róla nemrég a…..
A Baroness július 17-én megjelenő Yellow & Green című lemezének megjelenése okán már több posztunk született. Most megint van okunk az írásra, ugyanis a savannahi banda már a harmadik dalt tette elérhetővé az új, egyébként dupla albumról. Ez Itt az Eula. ..
2003-ban, a nemrég nálunk járt Sleep ritmusszekciójából alakult az Om, amely Chris Hakius dobos kilépésével már inkább csak Al Cisneros basszusgitáros-énekes saját projektjeként fogható fel. A legutóbbi, 2009-es God is Good album egy érdekes vegyülete volt a keleti kultúrának…..
riolobo 2012.06.21 20:33:54
Az idei Balaton Sound egyik legnagyobb produkciójának a Magyarországra 17 év után visszatérő Björk ígérkezett. Az izlandi énekesnő hangszálain azonban olyan göböket találtak pár hónapja, amik akár maradandó károsodást is okozhatnak, és emiatt lemondani kényszerült több…..
riolobo 2012.05.09 19:28:58
@wagem: Valószínűleg a Tarzan zenéjére gondolsz,amiért Phil Collins gratulált neki.(:
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
riolobo 2012.04.09 01:54:21
Az oaklandi High On Fire háromfős tagsága idén egy új, sorozatban hatodik lemezével csap az asztalra, helyet követelve magának a nagyok közt. A De Vermis Mysteriis névre keresztelt lemezen hallható 10 nóta cseppet sem okozhat csalódást a zenekar régebbi rajongóinak, viszont simán…..
Rendes srácok ezek az atlantai csókák. Miután kis túlzással darabokban majdhogynem az egész lemezt megjelentették, most tényleg megjelentették youtube oldalukon az egész lemezt, ráadásul mindegyik dalhoz tartozik egy vizuális gyönyör is.   ..
Egy héttel a megjelenés előtt a Mastodon kirakta a The Hunter című új lemezét teljes egészében a Youtube-ra, így azt mi is be tudjuk mutatni itt a Lángoló Gitárokon. Maga a premier egy egybefüggő 53 perces videót jelent, aminek a visualizer alcímet adták, lévén, hogy mindegyik…..
Már a harmadik új Mastodon-dal vált hallgathatóvá a szeptember 26-án megjelenő The Hunter című lemezről. Ahogy az előzőekhez, így a már állandó vendégnek számító Scott Kelly Neurosis-gitáros-énekes szereplésével készült Spectrelighthoz is készült egy videó, ami ugyan…..
Várhatóan ősszel jelenik meg Marilyn Manson új nagylemeze, amiről most a Born Villain című dal szivárgott ki klip formájában (legalábbis valószínűleg ez nem a hivatalos premier). A videót az a Shia LaBeouf rendezte, akit leginkább a Transformers filmek főszereplőjeként…..
Nem mégsem derült ki. Ez hülyeség...
riolobo 2011.08.04 15:31:53
Szombaton került ki a Mastodon Facebook oldalára, hogy hétfőn este kilenckor még többet elárulnak majd az ősszel megjelenő The Hunter című nagylemezükről. Az ő időszámításuk szerinti hétfő este kilenc nálunk kedd reggel ötöt jelent, de hála a lelkes szivárogtatóknak, már…..
A Mastodon javában készül a tokaji Hegyalja bulira, de azért egy eddig kiadatlan felvételt is bemutatnak ma. Erről a címről (http://www.adultswim.com/singles) mától letölthető egy korábban meg nem jelent Crack The Skye-os dalt a hangzatos című Deathbound-ot. Ugyanitt egy a dalhoz…..
Diary Of A Mad Band címmel október 5-én érkezik a Down régóta várt új CD + DVD kombója a Down Records/ADA gondozásában A felvételek a Down első Európa turnéján készültek és több, mint 130 perc élő felvétel hallható az anyagon. Részletek a tovább után. Disc 1 01.…..
Június 15-én jelenik meg Ozzy Osbourne legújabb nagylemeze Scream címmel. Ez az első album 1988 óta, amin nem Zakk Wylde gitározik, hanem a görög származású Kostas Karamitroudis, azaz Gus G., aki egyben saját zenekarának, a Firewindnek is tagja. A lemezen kívül a rajongóknak…..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
A kb. már tíz éve ugyanolyan dizájnnal rendelkező Tool-honlap információi szerint a zenekar szép lassan, a szokásos tempójában újra aktivizálja magát. Legalábbis idén már számos koncertet adnak majd (egyelőre csak észak-amerikai dátumok vannak), valamint állítólag heti három…..