Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarlatan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eheti(havi) rendhagyó heppiendes történetünket Mattv prezentálja, aki olyannyira magába szívta a napszemüvegben határozottan nézést, hogy az Andrássy úti Oakley-kimérésben is megszeppentek és ingyen kicserélteték neki szemüvege törött szárát. Persze nem első nekifutásra:…..
Sarlatan 2007.07.07 10:04:31
Tízen-éve vettem, egy akkor még számomra ismeretlen Oakleyt. Nem divatból, hanem azért, mert ez volt az egyetlen lencse, amelyet nem kellett az árnyékban lekapkodnom, és formája takarta annyira a szemem, hogy végre nem könnyezett a déli napsütésben sem, és sportolni is lehet benne, anélkül, hogy leesne, felsebezné az orrot, fület.
Néhány évvel később volt egy motoros balesetem, amelyben nem vágta szét a szemem a lencséje, hanem az egyik elpattant, és a rokonaim hiába túrták fel a baleset környéket, nem sikerült megtalálniuk.
Amint kikerültem a kórházból, felhívtam a Mo-i képviseletet, vázoltam a történteket. Kérték, hogy vigyem be a keretet. Megtörtént. Mivel már eleve régi darab volt, nem találtak hozzá ugyanolyan lencsét, tehát a gari meghosszabbításáért (1 db ezres!!!) kicserélték mind a két lencsét. Azóta több szárat fogyasztottam, és még idén is találtak hozzá megfelelőt.

Többször próbálkoztam különböző sport napszemüvegekkel, (van is néhány a polcon), de sajnos, v. nem visszatértem a régi megszokott Oakleymhoz.
Idén vettem egy újabbat 30 ezerért.
Lehet, hogy drága egy kis darab műanyagért (tegyük félre a tudományt és a NASA-t), de ha leosztjátok, hogy ki mennyit költött már tré cuccokért, mire megtalálta egy megfelelőt…

Lehet köpködni, de én elégedett vagyok vele, és nagy ívben le sz..om, még azt is hogy, hogy nézek ki benne, mert állat kényelmes.